Doplněk stravy

PROBIO-FIX 60 tobolek

Značka: PROBIO-FIX

PROBIO-FIX obsahuje kombinaci 2 kmenů živých mikroorganismů laktobacilů a bifidobakterií, které podporují rovnováhu střevního mikrobiomu. Pro dospělé i kojence.

389
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: PROBIO-FIX 60 tobolek

50150199

Úvod

Laktobacily a bifidobakterie (probiotika) se vyskytují v zažívacím traktu a tvoří přirozenou střevní mikroflóru. K narušení rovnováhy střevního mikrobiomu může dojít například užíváním antibiotik, změnou stravy nebo prostředí při cestování. Přípravek PROBIO-FIX obsahuje kombinaci 2 kmenů živých mikroorganismů (probiotika Lactobacillus acidophilus, LA-5® a Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12®) v počtu 4 miliardy. Probiotikum vhodné pro dospělé, děti i kojence od 4. měsíce věku.


Dávkování

Dospělí a děti od 3 let: 1-3 tobolky denně, nejlépe před jídlem, zapijte trochu vody. Při dlouhodobém užívání doporučujeme 1 tobolku denně. Tobolku lze otevřít a její obsah zamíchat do jogurtu nebo do studené viskózní potraviny (ne do vody). Kojenci od ukončeného 4. měsíce: obsah jedné tobolky vysypte do vlažného mléka nebo do příkrmu (kaše, přesnídávka, jogurt), ne do vody. Podávejte 1x denně.


Složení

Dextróza (plnidlo), hypromelóza (obal tobolky), odstředěné sušené mléko (kryoprotektant), probiotické kultury, výtažek z kvasnic (kryoprotektant), askorban sodný (E 301, kryoprotektant), glutamát sodný (E 621, kryoprotektant), inositol (kryoprotektant), alginát sodný (E 401, kryoprotektant), uhličitan vápenatý (E 170, barvivo tobolky), stearan hořečnatý (lubrikant). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Bez předchozí konzultace s lékařem nepodávejte přípravek dětem se závažnými poruchami imunity nebo léčenými imunomodulační léčbou. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.