Kosmetika

KORFF Just Like You dárkový set pro rozjasněnou pleť

Značka: KORFF
5.0

Dárkový set pro rozjasněnou pleť KORFF Just Like You obsahuje čisticí gel, masku a scrub 2v1 a Hydra energy C sorbet. Ideální set pro normální až smíšenou pokožku bez energie.

1 450
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KORFF Just Like You dárkový set pro rozjasněnou pleť

50153658

Úvod

Dárkový set pro rozjasněnou pleť KORFF Just Like You obsahuje čisticí gel, masku a scrub 2v1 a Hydra energy C sorbet. Čisticí gel se svěží nepěnivou texturou je obohacený o zinek, niacin a panthenol. Díky tomu působí hluboko v pórech, odstraňuje přebytečný maz z pokožky a zanechává ji vláčnou, hydratovanou a zářivou.

Kompletní péče pro rozjasněnou a hydratovanou pleť

Čisticí maska hloubkově odstraňuje nečistoty. Reguluje produkci kožního mazu, zmenšuje velikost pórů a navrací pokožce přirozenou svěžest. Pokud během odstraňování masky několik sekund jemně masírujete obličej, provádíte tak efektivní a jemný peeling, který zanechává hedvábně hebkou pleť. Sérum Hydra energy C sorbet obsahuje nízko a vysoko molekulární kyselinu hyaluronovou, která proniká hluboko do pokožky a zajišťuje potřebnou hydrataci. Vitamín C dodává pleti energii a záři. Snadno se vstřebává bez lepivého filmu.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale čistí a hydratuje
  • rozjasňuje mdlou pokožku
  • zanechává hedvábně hebkou pleť
  • reguluje mazotok
  • ideální na normální až smíšenou pleť

Sada obsahuje:

  • Essential čisticí gel 200 ml
  • Essential čisticí masku a scrub 2v1 50 g
  • Hydra energy C sorbet 50 ml

Použití

Čisticí gel: Naneste malé množství gelu na vlhkou pokožku, vmasírujte, a poté důkladně opláchněte. Používejte ráno i večer.

Maska: Naneste na čistou a suchou pleť, nechte působit 15 minut, a poté důkladně smyjte vodou nebo odstraňte pomocí vatového tamponu. Používejte dvakrát týdně.

Sérum: Nanášejte každé ráno a večer na důkladně vyčištěnou a osušenou pleť. Zapracujte do pokožky jemnými krouživými pohyby, dokud se zcela nevstřebá.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.