Doplněk stravy

Geladrink Extra pomeranč práškový nápoj 390 g

Značka: GELADRINK

Práškový nápoj Geladrink Extra pomeranč je kloubní výživa s MSM, kyselinou hyaluronovou a vysokou dávkou kolagenu v lépe vstřebatelné formě kolagenních peptidů.

809

Cena za 100 g: 207,44 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Geladrink Extra pomeranč práškový nápoj 390 g

50153657

Úvod

Práškový nápoj Geladrink Extra je doplněk stravy s vysokou dávkou hydrolyzovaného kolagenu, kyselinou hyaluronovou a kurkuminem. Kolagen je bílkovina, která je stavebním kamenem kloubní chrupavky a v tomto přípravku je obsažena v lépe vstřebatelné formě kolagenních peptidů. Geladrink Extra je doplněný o bromelain, bioperin, MSM, rostlinné extrakty, mangan, měď a vitamin C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek.

Hlavní vlastnosti

  • vysoká dávka hydrolyzovaného kolagenu, kyselina hyaluronová + kurkumin
  • boswellie podporuje normální stav kostí a kloubů
  • kurkuma Curcuma longa (obsahuje aktivní látku kurcumin), přispívá k normálnímu stavu kloubů a kostí, kurkumin působí jako antioxidant
  • měď a mangan jsou antioxidanty a přispívají k udržení normálního stavu pojivových tkání
  • vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek
  • barveno přírodním barvivem z červené řepy
  • příchuť pomeranč

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let: 1x denně 1 odměrka (13 g) prášku. Odměřte dávku (přiloženou odměrkou) do suché sklenice, přidejte asi 250 ml vody a prášek rozmíchejte. Užívejte 2-3 měsíce, započatou kúru nepřerušujte. Kúru je vhodné opakovat 3x ročně, je možné i trvalé užívání.


Složení

Hydrolyzovaná kolagenní bílkovina (54 %), fruktóza (1,9 g v DD), methylsulfonylmethan, zahušťovadlo: pektin, kyselina: kyselina citronová, sušená ovocná šťáva – pomeranč, bromelain, Boswellia serrata extrakt, kurkuma (Curcuma longa – Curcumin C3 Complex) extrakt, hyaluronan sodný HMW (vysokomolekulární), vitamín C (kyselina L‑askorbová), Arvensil® extrakt přesličky rolní, vrba bílá extrakt, vitamín E (DL‑α‑tokoferyl‑acetát), Bioperin (Piper nigrum extrakt), bisglycinát manganatý, bisglycinát měďnatý, L‑seleno‑methionin, aroma, barvivo: beta‑karoten, sladidlo: sukralosa, přírodní barvivo: betanin z červené řepy. Bez lepku.


Upozornění

Doplněk stravy s cukrem a sladidlem. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.