Zdravotnické prostředky

GC Tooth Mousse jahoda dentální krém 35 ml

Značka: GC

GS Tooth Mouse je dentální pěnivý krém, který aktivně pomáhá obnovit minerální rovnováhu v ústní dutině, neutralizovat kyseliny obsažené v plaku a chránit zuby před vznikem kazu. Snižuje přecitlivělost zubů.

Varianty produktu
529
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GC Tooth Mousse jahoda dentální krém 35 ml

50152835

Úvod

Bioaktivní dentální krém (pěna) GC Tooth Mousse s obsahem účinné látky Recalent, slouží k dodání vápníku a fosfátu na potřebná místa na zubech. Aktivně pomáhá obnovit minerální rovnováhu v ústní dutině, neutralizovat kyseliny obsažené v plaku a chránit zuby před vznikem kazu. Snižuje přecitlivělost zubů uzavřením dentálních kanálků. Je ideální před a po profesionálním bělení zubů, po odstraňování zubního kamene, během ortodontické léčby i u pacientů trpících salivačními problémy, erozí, xerostomií nebo Sjögrensovým syndromem. Rovněž splní svůj účel u vysoce rizikových pacientů a u pacientů se speciálními potřebami.

Hlavní vlastnosti:

  • brání vzniku zubního kazu
  • pomáhá neutralizovat kyseliny obsažené v plaku
  • snižuje přecitlivělost uzavřením dentálních kanálků
  • zvrátí proces vytváření bílých lézí, i po ortodontické léčbě
  • neobsahuje cukr
  • bez fluoridu

Dávkování

Denní aplikace po čištění zubů:

  • Aplikujte dostatečnou vrstvu GC Tooth Mousse na dolní a horní zuby. Materiál by měl být aplikován v množství velikosti hrášku na každý oblouk za použití čistého a suchého prstu nebo tampónu. V obtížně přístupné oblasti (mezi zuby) použijte mezizubní zubní kartáček nebo dentální nit s GC Tooth Mousse.
  • Ponechte v ústech po dobu minimálně 3 minut.
  • Potom jazykem rozetřete zbytek GC Tooth Mousse v celých ústech. Udržte v ústech co nejdéle (další 1 - 2 minuty), nepolykejte a vyhněte se také vyplivnutí. Čím déle zadržíte GC Tooth Mousse a slinu v ústech, tím je výsledek efektivnější.
  • Vyplivněte a pokud je to možné, nevyplachujte. Zbytek GC Tooth Mousse na povrchu se postupně vytratí. Nejezte a nepijte následujících 30 minut po aplikaci.

Upozornění: Vždy po použití odstraňte zbytkový krém nebo vlhkost na konci tuby a uzavřete ji. V případě kontaktu s očima ihned propláchněte vodou a vyhledejte odborného lékaře. V případě potřísnění oděvu operte vodou. V případě výskytu otoků či podobných symptomů se může jednat o alergii či přecitlivělost na benzoátové přípravky, nebo jiné komponenty obsažené v příchuti. V takovém případě přípravek dále nepoužívejte a vyhledejte odborného lékaře.


Složení

Voda, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosporic acid, Flavoring, Zinc oxide, Sodium saccharin, Ethyl p-hydroxybenzoate, Magnesium oxide, Guar gum, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.