Kosmetika

Avène XeraCalm Nutrition hydratační balzám 400 ml

Značka: AVÈNE
Produktová řada: XeraCalm Nutrition

Hydratační balzám XeraCalm Nutrition od Avène dokonale hydratuje a regeneruje suchou a citlivou pokožku. Posiluje ochrannou hydrolipidovou vrstvu pleti.

*Při nákupu nad 390 Kč sleva 150 Kč *Při nákupu označených produktů značky Avène řady XeraCalm, Cleanance, Tolerance nebo Cicalfate+ v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
519
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avène XeraCalm Nutrition hydratační balzám 400 ml

50149354

Úvod

Hydratační balzám XeraCalm Nutrition od Avène dokonale hydratuje a regeneruje suchou a citlivou pokožku. Posiluje ochrannou hydrolipidovou vrstvu pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Balzám obsahuje 95 % složek přírodního původu. Nachází se v něm například olej z ostropestřce mariánského, který podporuje syntézu ceramidů a zanechává vláčnou pokožku. Přípravek se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Zklidňuje pnutí pleti, vyživuje a hydratuje po dobu 48 hodin*. Ideální pro celou rodinu. Bez parfemace. Lahvička je vyrobena ze 100 % z recyklovaného plastu (s výjimkou pumpičky).

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • posiluje přirozenou hydrolipidovou bariéru pleti
  • ideální i na citlivou a velmi suchou pokožku

*Instrumentální test, 30 subjektů, 2 aplikace denně po dobu 7 dnů.


Použití

Jemně vmasírujte do vyčištěné a osušené pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.