Kosmetika

Tomas Arsov Blow-up Thermo Volumising sprej 150 ml

Sprej Blow-up Thermo Volumising značky Tomas Arsov chrání vlasy během fénování, kulmování či žehlení před poškozením teplem. Brání elektrizování a dodává objem.

399
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tomas Arsov Blow-up Thermo Volumising sprej 150 ml

50153734

Dodejte svým vlasům objem, tepelnou ochranu a výživu použitím jediného přípravku – Blow-up Thermo Volumising spreje značky Tomas Arsov. Výsledek jako z kadeřnického salonu vás ohromí. Sprej dodává vlasům požadovaný objem, chrání před tepelným poškozením během foukání a pečuje o ně. Po jediném použití budou vaše vlasy až o 44 % objemnější. Obsažený hydrolyzovaný kaštan, rostlinné bílkoviny a výtažek z quinoi vlasy vyživuje zevnitř a zabraňuje nepříjemnému elektrizování.

Blow-up Thermo Volumising sprej Tomas Arsov benefity

Benefity Blow-up Thermo Volumising spreje Tomas Arsov:   

  • Zlepšuje objem a upravitelnost vlasů
  • Pomáhá posilovat vlasy a přispívá k jejich ochraně
  • Přidává přirozené odlesky
  • Vyživuje vlasy od kořínků po konečky
  • Zvyšuje schopnost pokožky a vlasů vázat vlhkost

Blow-up Thermo Volumising sprej je revoluční kombinací synergických složek. Obsahuje rýžový protein, hydrolyzovaný kaštan a quinou. Tato trojkombinace není pouze prostředkem pro dosažení požadovaného objemu vlasů, ale zároveň vyživuje a chrání vaše kadeře.

Dodejte svým vlasům objem, tepelnou ochranu a výživu použitím jediného přípravku – Blow-up Thermo Volumising sprej Tomas Arsov

Hydrolyzovaný rostlinný protein z rýžových otrub Rice Tein NPNF®️ tvoří základ této výjimečné formule. Aminokyselinové složení Rice Tein NPNF®️ dodává vlasům optimální rovnováhu mezi aniontovým a kationtovým nábojem. Tato vyváženost zvedá vlasová vlákna, poskytuje vlasům energii a zároveň dodává potřebný objem.

Kromě toho tento základní protein zvyšuje schopnost pokožky a vlasů udržovat vlhkost, což vede k lesklým a zdravě vypadajícím vlasům. S Blow-up Thermo Volumising sprejem získávají vaše vlasy nejen požadovaný objem, ale také péči a ochranu, kterou si zaslouží.

Jak používat Blow-up Thermo Volumising sprej Tomas Arsov

Jak používat?

  1. Nanášejte na umyté a ručníkem vysušené vlasy. Sprej aplikujte do délek.
  2. Následně přes kartáč vyfoukejte do sucha.

Technologie Blow-up Thermo Volumising spreje – jak dodává vlasům objem?

Rice Tein NPNF® je COSMOS schválený hydrolyzovaný rostlinný protein, který byl extrahován z rýžových otrub. Aminokyselinové složení Rice Tein NPNF® dodává vlasům dokonalou rovnováhu aniontového a kationtového náboje. Díky tomu pozvedá vlasová vlákna, výsledkem čehož jsou energizované vlasy s objemem.

  • Vlasy se skládají hlavně z keratinu a jsou negativně nabité (anionové).
  • Složky, které jsou kladně nabité (kationové) mají silnou afinitu k vlasům.

Rice Tein NPNF®️ má kationtové i aniontové domény:

  • Kationtové aminokyseliny se váží na vlasové vlákno.
  • Anionové aminokyseliny se navzájem odpuzují elektrostatickými silami, a vytvářejí tak objemový efekt.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.