Kosmetika

SOSU Dripping Gold Sleep Mask samoopalovací noční maska na obličej 50 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Samoopalovací noční maska na obličej Dripping Gold Sleep Mask od značky SOSU pro středně tmavé dlouhotrvající opálení. Rozjasní, vyživí a zvláční pleť obličeje.

NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavice Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavici za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Sleep Mask samoopalovací noční maska na obličej 50 ml

50153933

Úvod

Toužíte po zlatavém opálení? Sáhněte po samoopalovací noční masce na obličej Dripping Gold Sleep Mask od značky SOSU. Zatímco vy budete odpočívat, maska vaší tváři dodá neodolatelný bronz. To ale není vše. Vaši pleť bude zároveň hýčkat a pěstit. Obsahuje totiž kyselinu hyaluronovou, vitamin B5 a E a slunečnicový olej. Tyto ingredience pokožku zvláční, zregenerují a dodají jí vlhkost. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • propůjčí střední až tmavé opálení
  • brání ztrátě vlhkosti
  • hydratuje a regeneruje

Použití

Nejprve odličte tvář. Potom naneste štědrou vrstvu masky na obličej a krk. Nechte zaschnout a působit přes noc. Zbytky masky opláchněte ráno po probuzení.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SOSUeMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.