Kosmetika

SOSU Dripping Gold Glowing Steady samoopalovací krém Gradual Tan medium, dark 200 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Samoopalovací krém Dripping Gold Glowing Steady Gradual Tan medium/dark SOSU pro tmavší opálení se zlatavým podtónem. Hydratuje, zvláčňuje a projasňuje pleť.

NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavice Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavici za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
545
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Glowing Steady samoopalovací krém Gradual Tan medium, dark 200 ml

50153916

Úvod

Toužíte prodloužit opálení nebo na své pokožce vykouzlit neodolatelný zlatavý tón? Sáhněte po samoopalovacím krému Dripping Gold Glowing Steady Gradual Tan. Odstín medium/dark vytvoří středně tmavý až tmavý bronz. Opálení je postupné aplikaci za aplikací a vypadá přirozeně. Krém obsahuje hydratační složky, které pleť vyživují a pěstí. Ta je při pravidelné aplikaci nejen krásně opálená, ale také hydratovaná, pružná a rozjasněná. Má veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • propůjčí pokožce středně tmavý až tmavý bronz
  • opálení vypadá přirozeně
  • hydratuje pokožku
  • rozjasňuje pleť
  • snadno se aplikuje

Složení

Bambucké máslo – hydratuje a zvláčňuje, marulový olej – dodává pokožce vlhkost, vyživuje ji a vyhlazuje.


Použití

Pro krásné a dlouhotrvající opálení postupujte následovně. Nejprve si udělejte peeling nebo odstraňte starý bronz (např. pomocí pěny na odstranění opálení SOSU). Důkladně smyjte deodorant, parfém a make-up.

Potom si nasaďte nanášecí rukavice a pokračujte aplikací samoopalovacího krému SOSU. Rukavice vám pomohou pěnu rovnoměrně rozetřít. Můžete nanášet i bez rukavic, jen si potom nezapomeňte pečlivě omýt ruce.

Jako poslední přetřete nárty, hřbety dlaní a prsty tenkou vrstvou přípravku. Jakmile krém zaschne, můžete se obléct.

Nechte působit 4 až 6 hodin. Pro tmavší odstín aplikujte pravidelně několik dní po sobě, než docílíte kýženého výsledku.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.