Kosmetika

SOSU Dripping Gold Body Tune instantní bronzer medium dark 125 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Instantní bronzer Dripping Gold Body Tune od značky SOSU v odstínu medium/dark dodá pokožce dokonalý zlatavý nádech. Rychle schne, zakrývá nedokonalosti.

409
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Body Tune instantní bronzer medium dark 125 ml

50153915

Úvod

Stávající opálení není úplně podle vašich představ? Sáhněte po instantním bronzeru Dripping Gold Body Tune medium/dark od značky SOSU. Po aplikaci okamžitě vytvoří efekt opálení. Rychleschnoucí textura se snadno roztírá, takže výsledek je rovnoměrný a přirozený. Během chvilky se můžete kochat dokonalou, zlatavou pokožkou. Po večírku bronzer snadno smyjete vodou a mýdlem. Díky krycím vlastnostem zamaskuje nedokonalosti. Použijte ho nejen na obličej, ale i kdekoliv po celém těle. Má veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • okamžitě vykouzlí střední až tmavé opálení
  • použijete na celé tělo a obličej
  • umyjete ho pomocí mýdla a vody

Použití

Vezměte si nanášecí rukavice nebo štětec a krouživými pohyby rovnoměrně naneste přípravek všude tam, kde potřebujete. Postupujte rychle, bronzer během chvilky zaschne. Jakmile budete chtít bronzer z pokožky omýt, postačí běžné mýdlo a teplá voda.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.