Kosmetika

SOSU Dripping Gold Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavice

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Nanášecí rukavice Dripping Gold Velvet Tanning Mitt od značky SOSU pro rovnoměrnou aplikaci samoopalovacích přípravků. Chrání dlaně před vznikem skvrn.

299
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavice

50153912

Úvod

Nanášecí rukavice Dripping Gold Velvet Tanning Mitt od značky SOSU nesmí chybět ve vaší výbavě, pokud se chystáte na aplikaci samoopalovacího přípravku. Díky vnitřní nepromokavé podšívce zajistí, že se kosmetika nedostane na vaše dlaně. Předejdou tak vzniku tmavých skvrn. Rukavice je navržená tak, aby usnadňovala aplikaci produktu. Díky ní ho rozetřete opravdu rovnoměrně, takže efekt opálení bude vypadat přirozeně a bez chybičky.

Hlavní vlastnosti:

  • brání vzniku tmavých skvrn na dlaních
  • rovnoměrně rozetřou přípravek
  • zajistí perfektní zlatavou pokožku

Složení

70 % polyester, 20 % polyurethana foam, 10 % Pu waterproof layer.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.