Kosmetika

SOSU Dripping Gold Born to Shine Hydratační olej na tělo se třpytkami zlatý 55 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Hydratační olej na tělo se třpytkami ve zlatém tónu Born to Shine Dripping Gold od značky SOSU hydratuje a rozjasňuje pleť. Vyživuje, obsahuje vitamin E.

469
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Born to Shine Hydratační olej na tělo se třpytkami zlatý 55 ml

50153908

Úvod

Hydratační olej se třpytkami ve zlatém tónu Born to Shine Dripping Gold od značky SOSU rozzáří pleť celého těla a dodá jí luxusní vzhled. Dokonale zvláční a vyživí. Díky jojobovému a arganovému oleji vykouzlí sametově hebkou pokožku. Vitamin E zase vylepší její pružnost a zabrání předčasnému stárnutí. Olejíček můžete použít před party, ale i kdykoliv během dne, když zatoužíte po zlatavé pleti. Zahalte se do božské letní vůně kokosu a užijte si pocit spokojené pokožky. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • projasní pokožku zlatými třpytkami
  • vyživí a zvláční pleť
  • propůjčí kokosovou vůni
  • působí proti předčasnému stárnutí
  • podtrhne opálení

Použití

Důkladně protřepejte a nastříkejte na tělo. Rovnoměrně olejíček rozetřete. Můžete si pomoct například kabuki štětcem.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.