Kosmetika

SOSU Dripping Gold Born to Shine Hydratační olej na tělo se třpytkami bronzový 55 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Hydratační olej na tělo se třpytkami v bronzovém tónu Born to Shine Dripping Gold od značky SOSU hydratuje a rozjasňuje pleť. Vyživuje, obsahuje vitamin E.

469
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Born to Shine Hydratační olej na tělo se třpytkami bronzový 55 ml

50153907

Úvod

Hydratační olej se třpytkami v bronzovém tónu Born to Shine Dripping Gold od značky SOSU rozzáří pleť celého těla a dodá jí luxusní vzhled. Dokonale zvláční a vyživí. Díky jojobovému a arganovému oleji vykouzlí sametově hebkou pokožku. Vitamin E zase vylepší její pružnost a zabrání předčasnému stárnutí. Olejíček můžete použít před party, ale i kdykoliv během dne, když zatoužíte po zlatavé pleti s nádechem letního bronzu. Zahalte se do božské vůně kokosu a užijte si pocit spokojené pokožky. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • projasní pokožku bronzovými třpytkami
  • vyživí a zvláční pleť
  • propůjčí kokosovou vůni
  • působí proti předčasnému stárnutí
  • podtrhne opálení

Použití

Důkladně protřepejte a nastříkejte na tělo. Rovnoměrně olejíček rozetřete. Můžete si pomoct například kabuki štětcem.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.