Kosmetika

SOSU Cosmetics Face Focus Fixační pudr 02 Lowlight 11 g

Značka: SOSU
Produktová řada: Cosmetics

Fixační pudr Face Focus Cosmetics od značky SOSU v odstínu Lowlight je vhodný pro střední a olivový tón pleti. Zmatňuje a rozjasňuje tmavou oblast pod očima.

399
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Cosmetics Face Focus Fixační pudr 02 Lowlight 11 g

50153880

Úvod

Fixační pudr Face Focus Cosmetics od značky SOSU použijete na zafixování make-upu či korektoru. Perfektně přilne k pokožce, dodá jí dokonale hladký vzhled a vydrží dlouhou dobu. Tvář bude krásně sjednocená a bez odlesků, ať už vás čeká dlouhý den v práci nebo večírek s přáteli. Odstín Lowlight je vhodný pro střední a olivové tóny pleti. Zmatní t-zónu a rozjasní tmavší oblast pod očima. Má veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • zafixuje make-up
  • dodá dokonale hladký vzhled
  • rozjasní a zmatní

O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SOSUeMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.