Kosmetika

SOSU Cosmetics Wake-Up Want Korektor 02 Porcelain 4 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Cosmetics

Korektor Wake-Up Want Cosmetics značky SOSU v odstínu Porcelain zajistí střední krytí nedokonalostí. Sjednotí vzhled, rozjasní. Působí proti stárnutí pokožky.

269
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Cosmetics Wake-Up Want Korektor 02 Porcelain 4 ml

50153877

Úvod

Potřebujete zamaskovat nedokonalosti a sjednotit vzhled tváře? Korektor Wake-Up Want Cosmetics od značky SOSU v odstínu Porcelain je tu pro vás. Zajistí střední krytí po celý den. Má příjemnou krémovou texturu, která se dobře aplikuje a roztírá do ztracena. Díky vitaminu E hydratuje a vyživuje. Extrakt z perské akácie příjemně povzbudí pokožku. Dodá jí rozzářený vzhled. Obsahuje také tri-peptidy, které obnovují elasticitu, vypínají a zpomalují stárnutí pleti. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje střední krytí
  • rozjasňuje a revitalizuje
  • vyhlazuje vrásky a vypíná
  • snadno se roztírá do ztracena
  • je šetrný k citlivé pleti

Použití

Aplikujte korektor SOSU na problematická místa. Pro rozjasnění naneste na oblast pod očima, střed brady, nosu a čela. Důkladně rozetřete do ztracena.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SOSUeMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.