Doplněk stravy

COLFARM Černý kmín Black seed 500 mg 60 kapslí

Značka: COLFARM

COLFARM Black seed je doplněk stravy s olejem ze semen černého kmínu. Ten je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, včetně kyseliny linolové a olejové, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi (při konzumaci 10 g LA denně).

385

Cena za 1 kus: 6,42 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: COLFARM Černý kmín Black seed 500 mg 60 kapslí

50153939

Úvod

COLFARM Černý kmín Black seed je doplněk stravy s recepturou založenou 100% na složkách přírodního původu. Olej z černého kmínu je uzavřený ve speciálních měkkých kapslích vyrobených výhradně z rostlinných materiálů, takže je tento doplněk stravy vhodný i pro vegany. Olej ze semen černého kmínu lisovaný za studena Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, včetně kyseliny linolové a olejové. Kyselina linolová LA (omega-6) pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Příznivý účinek nastává při konzumaci 10 g LA denně.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje olej z černého kmínu lisovaný za studena
  • v rostlinných kapslích
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Děti od 12 let: 1 kapsle 1x denně po jídle. Dospělí: 1 kapsle 2x denně po jídle.


Složení

V 1 kapsli: Olej ze semen černého kmínu, včetně = 500 mg, Nenasycené mastné kyseliny, včetně = 421 mg, Mononenasycené mastné kyseliny, včetně = 124,5 mg, Mastné kyseliny (omega-9) = 117 mg, Polynenasycené mastné kyseliny, včetně = 296,5 mg, Kyselina linolová (omega-6) = 283,5 mg.
Kompletní složení: olej z černého kmínu, tapiokový škrob, glycerol, antioxidant: směs tokoferolu.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl včetně pestré stravy je základem pro udržení dobrého zdraví.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.