Doplněk stravy

COLFARM Artyčok 30 tablet

Značka: COLFARM

Doplněk stravy COLFARM obsahuje extrakt z artyčoku, který podporuje činnost trávicího systému (trávicí soustavy a střeva) a trávení tuků.

295

Cena za 1 kus: 9,83 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: COLFARM Artyčok 30 tablet

50153941

Úvod

Doplněk stravy COLFARM Artyčok obsahuje 400 mg extraktu z artyčoku v jedné tabletě. Extrakt z artyčoku podporuje činnost trávicího systému (trávicí soustavy a střeva) a trávení tuků. Podporuje činnost jater a pročištění organismu. Přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu a lipidů. Podporuje činnost oběhového systému a srdce, a slouží jako antioxidant.

Artyčok:

  • napomáhá správnému trávení
  • přispívá k normální funkci jater a detoxikaci organismu
  • pomáhá udržovat normální hladinu krevních tuků

Dávkování

1 tableta 1x denně před jídlem.


Složení

V 1 tabletě: Extrakt z Artyčoku (DER 6:1) = 400 mg, Obsah Cynarinu = 20 mg. Kompletní složení: extrakt z artyčoku, celulóza, hořečnaté soli mastných kyselin, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy, oxid křemičitý, sorbitol, mastné kyseliny, arabská guma, karagenan.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl včetně pestré stravy je základem pro udržení dobrého zdraví. Doplněk stravy není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.