Doplněk stravy

COLFARM Insulimed 60 tablet

Značka: COLFARM

Doplněk stravy Insulimed obsahuje výtažky z gurmaru, moruše bílé, dřišťálu a pískavice řecké seno, které společně pozitivně ovlivňují hladinu glukózy v krvi a metabolismus makroživin.

255
Ušetříte 9%

Původní cena:  279 Kč  ·  sleva 24 Kč

Cena za 1 kus: 4,25 Kč

Nejnižší cena před slevou: 279 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: COLFARM Insulimed 60 tablet

50153945

Úvod

Doplněk stravy Insulimed obsahuje výtažky z gurmaru, moruše bílé, dřišťálu a pískavice řecké seno, které společně pozitivně ovlivňují hladinu cukru v krvi. Gurmar pomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi, podporuje normální chuť k jídlu a metabolismus glukózy a lipidů. Extrakt z listu moruše bílé přispívá k udržení rovnováhy metabolismu sacharidu v těle a příznivě ovlivňuje odbourávání polysacharidů. Berberis podporuje zdraví jater, pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu. Extrakt z pískavice podporuje metabolismus lipidů a glukózy. Podporuje trávicí a imunitní systém a udržuje chuť k jídlu na správné úrovni. Chrom přispívá k udržení normálního metabolismu makroživin a přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Vitamíny B6 a B12 přispívají k udržení normálního energetického metabolismu a napomáhají ke správné činnosti nervové soustavy. Vitamin B12 přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Vitamin B6 přispívá ke správné funkci endokrinního systému.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy vhodný nejen pro diabetiky
  • gurmar, pískavice a chrom přispívají k udržení normální hladiny glukózy
  • moruše, gurmar a pískavice podporují metabolismus lipidů

Dávkování

1 tableta 1x denně.


Složení

V 1 tabletě: Vitamin B6 (1,4 mg - 100 % RHP), Vitamin B12 (1,25 μg - 50 % RHP), Chrom 20 μg - 50 % RHP). RHP=referenční hodnota příjmu

Kompletní složení: celulóza, extrakt z listu gurmaru, extrakt z moruše bílé, extrakt z drištálu, extrakt z pískavice recké seno, sodná sůl karboxymethylcelulózy, horecnaté soli mastných kyselin, oxid kremicitý; sorbitoly; pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, mastné kyseliny, akáciová guma, karagenan; pikolinát chromitý.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl včetně pestré stravy je základem pro udržení dobrého zdraví. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.