Výživa pro malé děti

FruchtBar BIO Špaldové máslové tyčinky s jahodami 3x30 g

Značka: FRUCHTBAR

FruchtBar BIO Špaldové máslové tyčinky s jahodami poslouží jako lahodná svačinka pro batolata i školáky. Bez dalších přidaných cukrů.

89

Cena za 1 kus: 29,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: FruchtBar BIO Špaldové máslové tyčinky s jahodami 3x30 g

50152637

Úvod

Špaldové máslové tyčinky s jahodami FruchtBar BIO jsou určeny dětem od ukončeného 8. měsíce. Vyrábí se z organické špaldové a pšeničné mouky a sladkou chuť jim dodává pouze ovoce. Vašemu děťátku se budou dobře držet v ručičce a dobře si na nich pochutná. Oblíbí si je i starší děti, můžete jim je přibalit jako součást svačiny do školy či na výlet. V balení najdete tři kusy.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná svačinka pro batolata i školáky
  • bez dalšího přidaného cukru
  • v BIO kvalitě

Složení

Špaldová mouka 30 %, pšeničná mouka 20 %, koncentrát jablečné šťávy 18 %, pšeničný škrob, slunečnicový olej, sušené mléko 4 %, jahodové pyré 4 %, máslo 2 %, sušené maliny 1%, vitamín B1.
Obsahuje lepek a mléko! Může obsahovat stopy sóji a hořcice. Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.


Upozornění

Skladujte v temnu, chladu a suchu. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a chraňte před vlhkem. Nenechávejte dítě při konzumaci bez dozoru.


O značce

FruchtBar je oblíbená německá značka, která si zakládá na kvalitě a rozmanitosti dětské výživy. Hravou a chutnou formou učí děti jíst zeleninu a ovoce. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí i výrobky pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Můžete tak i starším dětem nabídnout skvělé svačinky v baby kvalitě, které ale plně uspokojí jejich mlsné jazýčky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.