Kosmetika

SOSU Dripping Gold Luxury Mousse samoopalovací pěna ultra dark 150 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Samoopalovací pěna Dripping Gold Luxury Mousse od značky SOSU v odstínu ultra dark pro extra tmavé opálení. Dopřejte si neodolatelný bronz po celý rok!

NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavice Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavici za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
715
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Luxury Mousse samoopalovací pěna ultra dark 150 ml

50153930

Úvod

Toužíte po zlatavém opálení, ale sluníčko je v nedohlednu? Neodolatelný a dlouhotrvající bronz můžete mít po celý rok! Sáhněte po samoopalovací pěně Luxury Mousse od značky SOSU. Odstín ultra dark zajistí extra tmavý odstín opálení pokožky celého těla s olivově zlatým podtónem. A to již za 6 hodin po aplikaci. Večer nanesete a ráno se probudíte s opálenou a dokonale hebkou pletí. Pěna má příjemnou vůni a veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dodá ultra tmavé opálení
  • výsledek se dostaví již za 6 hodin po aplikaci
  • je vhodná pro všechny typy pleti
  • hydratuje a zvláčňuje
  • zanechá sametový finiš

Použití

Pro krásné a dlouhotrvající opálení postupujte následovně. Nejprve si udělejte peeling nebo odstraňte starý bronz (např. pomocí pěny na odstranění opálení SOSU). Důkladně smyjte deodorant, parfém a make-up. Na namáhané partie, jako jsou lokty, kolena a další, naneste hydratační krém.

Potom si nasaďte nanášecí rukavice a pokračujte aplikací samoopalovací pěny SOSU. Rukavice vám pomohou pěnu rovnoměrně rozetřít. Jako poslední přetřete nárty, hřbety dlaní a prsty pomocí kabuki štětce.

Pěnu nechte působit 6 až 8 hodin. Nejlepší pro vás proto bude, když ji nanesete před spaním. Pokud máte velmi světlou pokožku, smyjte pěnu již po 3 hodinách, ať docílíte přirozeného vzhledu. Aby bronz vydržel co nejdéle, denně pleť hydratujte pomocí krému či tělového mléka.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SOSUeMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.