Potraviny a nápoje

BrainMax Pure Lions Mane Hericium prášek 100 g

BrainMax Pure Lions Mane obsahuje prášek z plodnice houby Hericium pěstované na organickém substrátu a testované v nezávislé laboratoři. Hericium poskytuje betaglukany a diterpenoidy.

359
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BrainMax Pure Lions Mane Hericium prášek 100 g

50150009

Úvod

BrainMax Pure Lions Mane obsahuje prášek z plodnice houby Hericium erinaceus. Ta je pěstována na organickém substrátu ze směsi pilin, organických pšeničných otrub, třtinového cukru a přírodního sádrovce. Houby z každé šarže jsou testovány v německé nezávislé laboratoři na více než 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Testujeme také PAHs a radioaktivitu. Podobně jako ostatní vitální houby obsahuje i hericium velké množství betaglukanů a diterpenoidů.


Složení

BIO prášek z plodnice Hericium erinaceus. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.


Použití

1-3 g prášku (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku) rozmíchejte ve skleničce vody (asi 1 dcl) a vypijte. Můžete také přidat do jakéhokoli vlažného nápoje (do džusu, čaje, kakaa, kávy) či jídla. Užívejte 1x denně nejlépe v dopoledních hodinách, alespoň s půlhodinovým odstupem od jídla. Doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat. Při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost aktivních látek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.