Potraviny a nápoje

BrainMax Pure Cordyceps BIO prášek 100 g

BrainMax Pure Cordyceps se pěstuje na organickém substrátu. Tato cizopasná houba obsahuje látku adenosin, který je základním kamenem ATP jednoho z hlavních zdrojů energie v buňkách.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

359
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BrainMax Pure Cordyceps BIO prášek 100 g

50150052

Úvod

Cordyceps je cizopasná houba obsahující látku adenosin, který je základním kamenem ATP (adenosintrifosfátu) – jednoho z hlavních zdrojů energie v buňkách. BrainMax Pure Cordyceps je pěstován na organickém substrátu, jehož základem je organická rýže a proteinový prášek z larev bource morušového. Každá šarže je testována v nezávislé laboratoři na PAHs a radioaktivitu a více než 500 druhů těžkých kovů, pesticidů či mikroorganismů.


Složení

BIO prášek z plodnice Cordyceps militaris (biomasa/powder). Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.


Použití

1-3 g prášku (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku) rozmíchejte ve skleničce vody (asi 1 dcl) a vypijte. Můžete také přidat do jakéhokoli vlažného nápoje (do džusu, čaje, kakaa, kávy) či jídla. Užívejte 1x denně nejlépe v dopoledních hodinách, s minimálně půlhodinovým odstupem od jídla. Cordyceps by se neměl užívat pozdě večer, aby nenarušoval spánek. Doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat. Při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost aktivních látek. Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.