Potraviny a nápoje

BrainMax Pure Maca želatinovaná BIO prášek 150 g

BrainMax Pure Maca želatinovaná BIO obsahuje prášek z hlíz macy, která má blahodárné účinky na fyzické i duševní zdraví. Podporuje vitalitu, zdravou sexualitu a plodnost.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

179
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BrainMax Pure Maca želatinovaná BIO prášek 150 g

50150065

Úvod

BrainMax Pure Maca želatinovaná BIO je prášek z hlíz organické macy pěstované v drsných klimatických podmínkách peruánských And. Proces želatinizace probíhá za přidání vody, která je přirozeně absorbována škrobem v rostlině. Poté se maca zahřeje a škrob rozloží. Cílem je koncentrovaná maca bez škrobu, která je lépe stravitelná. Maca má blahodárné účinky na fyzické i duševní zdraví. Podporuje vitalitu, zdravou sexualitu a plodnost, je také zdrojem fytoestrogenů, proto je s oblibou užívána ženami pro zmírnění nepříjemných projevů menopauzy. Želatinovaná maca BrainMax má jedinečnou ořechovou chuť, která se hodí ke sladkým i slaným pokrmům, do smoothie nebo proteinového šejku.

Hlavní vlastnosti

  • maca podporuje vitalitu, fyzickou kondici a vytrvalost
  • maca podporuje sexualitu a plodnost
  • maca příznivě působí na duševní zdraví
  • maca je zdroj fytoestrogenů, má příznivý vliv na hormonální systém v menopauze
  • BIO kvalita

Složení

100 % BIO maca žlutá gelatinizovaná (Lepidium meyenii).


Použití

V prvním týdnu užívejte jednu čajovou lžičku. V dalších dvou až třech týdnech zvyšte na 2-3 čajové lžičky denně. Po čtvrtém týdnu můžete užívat celou polévkovou lžíci. Prášek můžete přidat do proteinového šejku, smoothie, kakaového nápoje či do snídaňové kaše.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.