Kosmetika

Boucléme Seal + Shield Curl Cream Krém na kudrnaté vlasy 300 ml

Značka: BOUCLÉME

Krém na kudrnaté vlasy Seal + Shield Curl Cream Boucléme vyživuje, hydratuje a brání vysoušení. Kadeře jsou po použití krásně lesklé a hebké na dotek.

679

Cena za 1 kg: 2 263,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Boucléme Seal + Shield Curl Cream Krém na kudrnaté vlasy 300 ml

50153035

Úvod

Hydratační krém na kudrnaté vlasy Seal + Shield Curl Cream Boucléme zajistí, že vaše kudrnaté či vlnité lokny budou dokonale hladké a hebké na dotek. Hloubkově vyživuje, působí proti krepatění. Zároveň předchází dehydrataci. Obsahuje máslo cupuacu, marulový olej, výtěžek z pšeničných otrub a vitamin B5. Jedná se o hydratační složky, které posilují a chrání vlasy před vnějšími vlivy. Dodává pružnost a lesk. Má veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a vyživuje
  • dodává pružnost, hebkost a lesk
  • použijete na suché a vlnité kudrnaté

Použití

Před nanášením vlasy rozdělte do sekcí. Můžete použít buď na mokré, nebo na suché kadeře mezi jednotlivým mytím. Pro intenzivní hydrataci naneste krém v den mytí na mokré vlasy.


O značce

Luxusní vlasová kosmetika Boucléme se specializuje na péči o kudrnaté vlasyEkologicky udržitelné přípravky se pyšní certifikátem Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani žádná z jejich složek nejsou testovány na zvířatech. V pestrém portfoliu značky najdete celou řadu vyživujících šamponů, balzámů, masek a stylingových přípravků na rostlinné bázi, které vlasům poskytují hloubkovou výživu bez sulfátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.