Elektronika

Amazfit Bip 5 Cream White chytré hodinky

Značka: AMAZFIT
5.0

Amazfit Bip 5 Cream White chytré hodinky vám poskytnou pokročilé 120 sportovních režimů včetně funkcí, jako je měření tepové frekvence, okysličení krve nebo monitoring spánku a další.

2 290

Cena za 1 kus(tbl): 2 290,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Amazfit Bip 5 Cream White chytré hodinky

50153850

Úvod

Chytré hodinky Amazfit Bip 5 nejenže dobře vypadají, ale především vám poskytnou pokročilé fitness funkce, jako je měření tepové frekvence, okysličení krve nebo monitoring spánku. Na výběr máte z více než 120 přednastavených sportovních programů, které zefektivní váš trénink. Sportovní hodinky Amazfit Bip 5 se mohou pochlubit nízkou hmotností (26 gramů bez řemínku) a až 10denní výdrží baterie. Přístroj je také vybaven mikrofonem a reproduktorem, a tak můžete pohodlně vyřizovat své hovory ze svého zápěstí, kdykoliv budou vaše chytré fitness hodinky připojeny k mobilnímu telefonu pomocí Bluetooth 5.2.

Hlavní vlastnosti:

  • mimořádně velký 1.91" displej s vysokým rozlišením
  • 120 přednastavených sportovních programů
  • více než 70 ciferníků
  • 24hodinové monitorování zdraví
  • umožňují přijímat a uskutečňovat hovory

Velký a přehledný displej

Hodinky Amazfit Bip 5 disponují velkým 1.91" displejem. Dotykový LCD displej s vysokým rozlišením nabízí jasné barvy.

Více než 70 ciferníků s možností úpravy

Vyberte si z bohaté nabídky ciferníků v aplikaci Zepp. Nahrajte a upravujte vlastní fotografie nebo si vytvořte ciferník se třemi portréty a hodinky mezi nimi budou při každém probuzení displeje přepínat.

 

Zepp OS 2.0 zaměřený na zdraví

Hodinky Amazfit Bip 5 pohání integrovaný úsporný a intuitivní operační systém Zepp OS 2.0, který nabízí plynulé uživatelské prostředí, delší sledování zdravotního stavu a bohatý systém miniaplikací a her ke stažení.

 

24hodinový monitoring zdraví

S hodinkami Amazfit Bip 5 lze po celý den sledovat saturaci krve kyslíkem, tepovou frekvenci a hladinu stresu. nebo dokonce tyto tři ukazatele současně otestovat jediným dotykem.

 

Více než 120 sportovních režimů včetně specializovaných údajů o cvičení

Vybírejte z více než 120 sportovních režimů. Na hodinkách si můžete nastavit automatické rozpoznání aktivity, jakmile začnete provozovat některý z těchto sedmi sportů: Venkovní běh, Běh na běžeckém pásu, Chůze, Chůze v hale, Venkovní jízda na kole, Veslovací trenažér a Eliptický trenažér. Po skončení cvičení vám algoritmus PeakBeats™ zobrazí specializované údaje, jako je VO₂ Max, doba zotavení, tréninková zátěž a tréninkový efekt, a nabídne vám tak pochopit váš pokrok.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.