Doplněk stravy

BeastPink Pink Beauty 90 kapslí

Značka: BEASTPINK

BeastPink Pink Beauty je komplex nutrientů s kyselinou kyselinu hyaluronovou, antioxidanty, vitamíny, minerály, zaměřený na výživu vlasů, pokožky i nehtů.

419
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BeastPink Pink Beauty 90 kapslí

50153442

Úvod

Zdravé vlasy a zářivá pleť jsou základem přirozené krásy každé ženy. BeastPink Pink Beauty je komplex nutrientů s kyselinou kyselinu hyaluronovou, vitamíny, minerály a dalšími aktivními složkami, zaměřenými na výživu vlasů, pokožky i nehtů (zinek, biotin). Obsahuje také antioxidanty*, které pomáhají chránit buňky před účinky oxidativního stresu a jejich předčasným stárnutím.

Hlavní vlastnosti

  • měď, zinek, vitamin E a vinná réva* působí jako antioxidanty – pomáhají chránit buňky před účinky oxidativního stresu
  • vitaminy A, B2, B3 (niacin) a jód přispívají k udržení dobrého stavu pokožky
  • zinek a biotin přispívají k udržení dobrého stavu vlasů a pokožky
  • zinek přispívá k udržení dobrého stavu nehtů
  • měď přispívá k normální pigmentaci vlasů a pokožky

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Složení

Extrakt z chaluhy bublinaté (Fucus vesiculosus) (0,1 % jód), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z olivových listů (Olea europaea) (10 % oleuropein), hyaluronát sodný, vitamín E (D-alfa toko kola extrakt (Centella asiatica), bisglycinát zinečnatý, vitamín B3 (nikotinamid), koenzym Q10, extrakt z hroznových jader (Vitis vinifera) (90 % polyfenoly), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), vitamín B7 (D-biotin), vitamín B2 (riboflavin), bisglycinát měďnatý, vitamín A (retinol), kapsle (želatina, barviva: E124*, E127, E102*). *Může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí.   


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.