Doplněk stravy

Natures Aid Mučenka meduňka Complex 60 tablet

Natures Aid Mučenka meduňka Complex je doplněk stravy s obsahem bylinných extraktů z mučenky, meduňky a ovsa. Podpora zdravého spánku, usínání a duševní relaxace.

325

Cena za 100 g: 1 083,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Natures Aid Mučenka meduňka Complex 60 tablet

50153583

Úvod

Dopřejte si klidný a zdravý spánek. Natures Aid Mučenka meduňka Complex obsahuje extrakty z mučenky pletní, z listů meduňky lékařské a ovsa setého, které pomáhají zklidnit napětí a navodit zdravý spánek.

Hlavní složky:

  • mučenka pozitivně působí na relaxaci a zdravý spánek
  • oves setý má relaxační účinek a napomáhá tak usínání
  • meduňka příznivě působí na duševní zdraví, relaxaci a spánek, napomáhá normálnímu trávení

Dávkování

Dospělí užívají 1-2 tablety denně.


Složení

Extrakt z mučenky pletní (Passiflora incarnata) je ekvivalentní 250 mg čerstvých bylin, extrakt z listů meduňky lékařské (Melissa officinalis) je ekvivalentní 250 mg čerstvých listů, extrakt z ovsa setého (Avena) je ekvivalentní 250 mg čerstvého zeleného ovsa v jedné tabletě.

Fosforečnan vápenatý (stabilizátor), mučenka pletní extrakt (bylinný extrakt z Passiflora incarnata, maltodextrin), meduňka lékařská extrakt (extrakt z listů Melissa officinalis, maltodextrin), oves setý extrakt (bylinný extrakt z Avena Sativa, maltodextrin), mikrokrystalická celulóza (protispékavá látka), stearan hořečnatý (z rostlinného zdroje).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Bez obsahu sladidel, konzervačních látek, lepku a droždí. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.