Elektronika

Stadler Form Jasmine Gold aroma difuzér

Stadler Form Jasmine Gold aroma difuzér v  kombinaci s vybraným esenciálním olejem potěší vaše čichové smysly i duši. Kompaktní rozměry a elegantní design.

965
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Stadler Form Jasmine Gold aroma difuzér

50153990

Klíčové benefity

  • intervalový režim zajistí decentní provonění místnosti
  • pomocí ultrazvukové technologie dokáže pracovat až 8 hodin
  • v intervalovém režimu 10 minut pracuje a 20 minut odpočívá s provozem až 24 hodin
  • provoňte si místnosti až do 50 m²
  • přidejte esenciální olej a potěšte své tělo i duši
  • Premium Servis: rychlé vyřízení reklamace do 15 dnů formou Pick & Return

Vypadá jako nenápadná dekorace a zároveň dokáže provonět váš domov oblíbenou vůní. Pracuje nepřetržitě nebo s malými přestávkami v intervalovém režimu. Ten zajistí, aby se vzduch aroma příliš nepřesytil a provoz na jedno naplnění prodlouží až na 24 hodin.


Stadler Form. Aroma difuzér s intervalovým režimem Jasmin má přitažlivý design.

Přitažlivý design

Jasmine konkurenci předčí především nenápadným designem, který připomíná stylovou misku nebo květináč. Tělo má přitom z pogumovaného materiálu, takže je na omak velmi příjemná. Díky možnosti výběru barvy si ji můžete snadno sladit s designem vaší domácnosti.

Stadler Form. Jak funguje aroma difuzér s intervalovým režimem Jasmin?

Jak funguje aroma difuzér Jasmine?

Pomocí ultrazvukové technologie mění vodu smíchanou s pár kapkami esenciálních olejů na mimořádně jemnou provoněnou mlhu, kterou rozptyluje do svého okolí. Je to nejšetrnější a nejúčinnější způsob šíření vůně do prostoru.

Stadler Form. Kontinuální režim difuzéru Jasmin Gold.

Kontinuální režim

K dispozici má hned dva pracovní režimy. Prvním je kontinuální, který zajistí, že aroma difuzér osvěžuje místnost nepřetržitě. V tomto případě dokáže pracovat zhruba 8 hodin a to v místnostech až do 50 m².

Stadler Form. Intervalový režim Jasmin.

Intervalový režim

Druhým režimem je intervalový. Při intervalovém režimu Jasmine pracuje 10 minut a 20 minut odpočívá. Místnost je decentně provoněná a aroma difuzér takto vydrží pracovat až 24 hodin.

Stadler Form. Automatické vypnutí Jasmin.

Automatické vypnutí

Jakmile se voda s esenciálním olejem vypaří z nádržky o objemu 100 ml, aroma difuzér se automaticky vypne a počká, než jej znovu naplníte a spustíte. Nemusíte se obávat nechat jej zapnutý v noci nebo při odchodu z domu.

Stadler Form. Jednoduché ovládání Jasmin.

Jednoduché ovládání

Ovládání Jasmine je maximálně jednoduché. Pomocí dvou tlačítek můžete aroma difuzér zapnout, vypnout nebo spustit intervalový režim.

Stadler Form. Jednoduchá údržba difuzéru Jasmin Gold.

Jednoduchá údržba

Údržba Jasmine je velmi jednoduchá, stačí ji jednou za čas vytřít zvenčí navlhčeným hadříkem a důkladně osušit. Na ultrazvukovou membránu a vnitřní části můžete použít standardní odvápňovač do domácnosti nebo originální Cleaner & Descaler z nabídky Stadler Form.

Stadler Form. Aroma difuzér s intervalovým režimem Jasmin Gold se hodí všude.

Hodí se všude

Díky kompaktním rozměrům, elegantnímu designu a gumovému povrchu není místnost, kam by se Jasmine nehodila. Klidně ji můžete umístit na parapet, knihovnu, stolek nebo třeba do koupelny.

Stadler Form. Aromaterapie pro duši.

Aromaterapie pro duši

Vůně ovlivňuje naši náladu, mysl, a dokonce i zdravotní stav. Aromaterapie je druh alternativní medicíny, ve které se využívají esenciální oleje. Jediným nádechem vůně z difuzéru Jasmine potěšíte své tělo i duši. 

Stadler Form. Zázračné esenciální oleje.

Zázračné esenciální oleje

Účinky aromaterapie si vychutnejte se 100% čistými esenciálními oleji od Stadler Form nebo Doterra. Do aroma difuzéru Jasmine můžete použít i jiné esenciální oleje bez obsahu alkoholu.

Stadler Form. Premium Servis.

Premium Servis

V rámci prémiových služeb jsme s našimi zákazníky neustále v kontaktu. V případě reklamace odevzdejte zdarma výrobek v kterékoli Zásilkovně a opravený a plně funkční vám ho kurýr bezplatně přiveze zpět domů. Garantujeme také rychlé vyřízení reklamace, a to nejpozději do 15 dnů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.