Elektronika

Stadler Form Mia Gold aroma difuzér

Stadler Form Mia Gold aroma difuzér provoní místnosti až do 30 m². Vydrží pracovat až 10 hodin. Ultrazvuková technologie, automatické vypnutí.

659
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Stadler Form Mia Gold aroma difuzér

50153991

Stadler Form. Aroma difuzér Mia.

Klíčové benefity

  • díky svým minimalistickým rozměrům a designu si najde místo kdekoli
  • pomocí ultrazvukové technologie dokáže pracovat až 10 hodin
  • provoňte si místnosti až do 30 m²
  • přidejte esenciální olej a potěšte své tělo i duši
  • nejdostupnější aroma difuzér na trhu
  • Premium Servis: rychlé vyřízení reklamace do 15 dnů formou Pick & Return

Co to tady tak krásně voní? Přece malý a elegantní aroma difuzér se jménem Mia. Je nejmenším zástupcem aroma difuzérů švýcarské značky Stadler Form. Díky svému designu a příznivé ceně se stal nejprodávanějším aroma difuzérem na trhu.


Stadler Form. Aroma difuzér Mia, malá, ale elegantní.

Malá, ale elegantní

Vzhledem ke svým minimalistickým rozměrům si najde místo všude. Navíc díky příjemnému designu a možnosti výběru z různých barevných provedení se Mia hodí do každé domácnosti, ať už v modernějším, nebo klasickém stylu.

Stadler Form. Jak funguje aroma difuzér Mia?

Jak funguje aroma difuzér Mia?

Pomocí ultrazvukové technologie mění vodu smíchanou s pár kapkami esenciálních olejů na mimořádně jemnou provoněnou mlhu, kterou rozptyluje do svého okolí. Je to nejšetrnější a nejúčinnější způsob šíření vůně do prostoru.

Stadler Form. Automatické vypnutí aroma difuzéru Mia.

Automatické vypnutí

Jakmile se voda s esenciálním olejem z difuzéru vypaří, automaticky se sám vypne a počká, než jej znovu naplníte a spustíte. Nemusíte se obávat nechat jej zapnutý v noci nebo při odchodu z domu.

Stadler Form. Aroma difuzér Mia. Nerušivá LED dioda indikuje, že aroma difuzér Mia pracuje a rozptyluje příjemnou vůni ve vaší domácnosti.

Jednoduše Mia

Na jedno naplnění 100 ml nádržky rozptyluje vůni v místnosti až 10 hodin, a to v místnostech až do 30 m². Nerušivá LED dioda indikuje, že aroma difuzér Mia pracuje a rozptyluje příjemnou vůni ve vaší domácnosti.

Stadler Form. Aroma difuzér Mia je nenáročný na údržbu.

Jednoduchá údržba

Údržba Mii je velmi jednoduchá, stačí ji jednou za čas vytřít zvenčí navlhčeným hadříkem a důkladně osušit. Na ultrazvukovou membránu a vnitřní části můžete použít standardní odvápňovač do domácnosti nebo originální Cleaner & Descaler z nabídky Stadler Form.

Stadler Form. Elegantní a nenápadný aroma difuzér Mia.

Elegantní a nenápadná

Mia má elegantní nenápadný vzhled a dokonale se sladí s každým interiérem. Díky mimořádně tichému provozu a drobnému LED světlu, které se odráží na povrchu před ní, působí Mia tiše a diskrétně.

Stadler Form. Aromaterapie s aroma difuzérem Mia.

Aromaterapie pro duši

Vůně ovlivňuje naši náladu, mysl, a dokonce i zdravotní stav. Aromaterapie je druh alternativní medicíny, ve které se využívají esenciální oleje. Jediným nádechem vůně z difuzéru Mia potěšíte své tělo i duši.

Stadler Form. Zázračné esenciální oleje.

Zázračné esenciální oleje

Účinky aromaterapie si vychutnejte se 100% čistými esenciálními oleji od Stadler Form nebo Doterra. Do aroma difuzéru Mia můžete použít i jiné esenciální oleje bez obsahu alkoholu.

Stadler Form. Premium Servis.

Premium Servis

V rámci prémiových služeb jsme s našimi zákazníky neustále v kontaktu. V případě reklamace odevzdejte zdarma výrobek v kterékoli Zásilkovně a opravený a plně funkční vám ho kurýr bezplatně přiveze zpět domů. Garantujeme také rychlé vyřízení reklamace, a to nejpozději do 15 dnů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.