Elektronika

Stadler Form Nora aroma difuzér

Stadler Form Nora aroma difuzér s jantarovým světlem vytváří efekt hořícího plamene svíčky. Hodí se do exteriéru i interiéru. Noční režim, automatické vypnutí.

1 450
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Stadler Form Nora aroma difuzér

50153993

Klíčové benefity

  • vytvořte si romantickou atmosféru i na balkoně, terase či v zahradě
  • díky certifikaci IP44 je odolný vůči vodě a bezpečný pro použití i v exteriéru
  • jantarové světlo Amber Light™ vytvoří efekt hořící svíčky
  • vestavěná baterie zajistí provoz až 6 hodin
  • přidejte esenciální olej a potěšte své tělo i duši
  • Premium Servis: rychlé vyřízení reklamace do 15 dnů formou Pick & Return

Aroma difuzér Nora s unikátním efektem hořící svíčky Amber Light™ se postará o magickou atmosféru v exteriéru i interiéru. Zabudovaná baterie zajistí rozptylování vůně esenciálního oleje až 6 hodin. A to bez otravných kabelů. Díky ochraně IP44 se Nora stane designovým doplňkem vaší terasy či balkonu od jara do podzimu.


Stadler Form. Magická hra světla a vůně i na vaší terase.

Magická hra světla a vůně i na vaší terase

Aroma difuzér Nora je určen do exteriéru i interiéru. Tančící plamen jantarového světla Amber Light™ přinese nezaměnitelnou atmosféru do vašeho obývacího pokoje, zahrady či na balkon.

Stadler Form. Až 6 hodin romantiky na baterii.

Až 6 hodin romantiky na baterii

Díky zabudované baterii si magickou hru světla a vůně aroma difuzéru Nora vychutnáte až 6 hodin, a to kdekolia kdykoli. Pokud upřednostníte šíření vůně bez světla, jediným tlačítkem Amber Light™ ztlumíte, nebo úplně vypnete.

Stadler Form. Exteriérový difuzér Nora nemá strach z vody.

Exteriérový difuzér Nora nemá strach z vody

Designový difuzér Nora díky ochraně IP44 nezaskočí voda stříkající z kteréhokoli směru. Na kryté terase či balkoně bude od jara do podzimu exkluzivním doplňkem. Během zimy se postará o vůni a atmosféru v obýváku.

Stadler Form. Jak funguje aroma difuzér Nora?

Jak funguje aroma difuzér Nora?

Vodu smíchanou s pár kapkami esenciálních olejů mění aroma difuzér Nora díky ultrazvukové technologii na mimořádně jemnou voňavou mlhu. Tu rozptyluje na terase, balkoně či v obýváku. Jedná se o nejšetrnější a nejúčinnější způsob šíření vůně esenciálních olejů.

Stadler Form.Bezpečné automatické vypnutí.

Bezpečné automatické vypnutí

Nebojte se aroma difuzér Nora nechat puštěný, i když odcházíte z terasy, balkonu nebo pokoje. Po vyčerpání směsi vody a oleje se difuzér automaticky vypne. Na jedno naplnění jeho 90 ml nádržky a připojený ke zdroji rozptyluje vůni až 18 hodin.

Stadler Form. Jednoduchá údržba.

Jednoduchá údržba

Údržba Nory je velmi jednoduchá, stačí ji jednou za čas vytírat zvenčí navlhčeným hadříkem a důkladně osušit. Na ultrazvukovou membránu a vnitřní části můžete použít standardní odvápňovač do domácnosti nebo originální Cleaner & Descaler z nabídky Stadler Form.

Stadler Form. Z rukou designérů.

Z rukou designérů

Okouzlující, minimalistický, voňavý. Takový je aroma difuzér Nora, vhodný do exteriéru i interiéru. Tělo z přírodního bambusu a štíhlé hliníkové víko podtrhují unikátní design aroma difuzéru z rukou švýcarských designérů.

Stadler Form. Je vítězem v každém ohledu.

Je vítězem v každém ohledu

Díky přitažlivému efektu plamene svíčky, tichému provozu, USB připojení6hodinové výdrži baterie si s difuzérem Nora užijete dokonalou aromaterapii. Pro vytvoření intimní atmosféry můžete intenzitu plamene ztlumit nebo úplně vypnout.

Stadler Form. Aromaterapie s aroma difuzérem Nora.

Aromaterapie pro duši

Vůně ovlivňuje naši náladu, mysl a dokonce i zdravotní stav. Aromaterapie je druh alternativní medicíny, ve které se využívají esenciální oleje. Jediným nádechem vůně z difuzéru Nora potěšíte své tělo i duši.

Stadler Form. Zázračné esenciální oleje.

Zázračné esenciální oleje

Účinky aromaterapie si vychutnejte se 100% čistými esenciálními oleji od Stadler Form nebo Doterra. Do aroma difuzéru Nora můžete použít i jiné esenciální oleje bez obsahu alkoholu.

Stadler Form. Premium Servis.

Premium Servis

V rámci prémiových služeb jsme s našimi zákazníky neustále v kontaktu. V případě reklamace odevzdejte zdarma výrobek v kterékoli Zásilkovně a opravený a plně funkční vám ho kurýr bezplatně přiveze zpět domů. Garantujeme také rychlé vyřízení reklamace, a to nejpozději do 15 dnů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.