Výživa pro malé děti

FruchtBar BIO Ovesné tyčinky - Jablko, meruňka a kokos 4x23 g

Značka: FRUCHTBAR

FruchtBar BIO Ovesné tyčinky - Jablko, meruňka a kokos poslouží jako rychlá svačinka pro děti od ukončeného 12. měsíce. Pro batolata i školáky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: FruchtBar BIO Ovesné tyčinky - Jablko, meruňka a kokos 4x23 g

50152638

Úvod

Ovesné tyčinky s jablky, meruňkami a kokosem FruchtBar BIO poslouží jako rychlá svačinka pro děti od ukončeného 12. měsíce. Tyčinky jsou slazeny pouze ovocem a jejich chuť ocení také starší děti, které si je mohou brát do školy i na výlety. V balení se nachází 4 kusy.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná svačinka pro batolata i školáky
  • bez dalšího přidaného cukru
  • v BIO kvalitě

Složení

Ovesné vločky 51 %, koncentrát jablečné šťávy 22 %, sušené meruňky 10 %, slunečnicový olej 8 %, pyré z jablečného koncentrátu 5 %, strouhaný kokos 3 %.
Obsahuje lepek! Může obsahovat stopy mléka, sóji a ořechů. Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.


Upozornění

Skladujte v temnu, chladu a suchu. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a chraňte před vlhkem. Nenechávejte dítě při konzumaci bez dozoru.


O značce

FruchtBar je oblíbená německá značka, která si zakládá na kvalitě a rozmanitosti dětské výživy. Hravou a chutnou formou učí děti jíst zeleninu a ovoce. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí i výrobky pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Můžete tak i starším dětem nabídnout skvělé svačinky v baby kvalitě, které ale plně uspokojí jejich mlsné jazýčky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.