Doplněk stravy

Supradyn Kids Complex želé fazolky 60 ks

Značka: SUPRADYN

Želé fazolky Supradyn Kids Complex obsahuje kombinaci vitaminů se zinkem a jódem, která podpoří správný vývoj Vašich dětí. Pro děti od 3 let i dospělé.

225

Cena za 1 kus: 3,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Supradyn Kids Complex želé fazolky 60 ks

50150211

Úvod

Komplexní složení s vitaminy, jódem a zinkem pro zdravý růst a vývoj Vašich dětí. Supradyn Kids Complex obsahuje vitaminy skupiny B, C, A, D, E, K a stopové prvky zinek a jód ve formě chutných ovocných želé fazolek. Fazolky jsou křupavé zvenku a jemné uvnitř, konzumace vitaminů je tak potěšením pro malé i velké. Vitaminy skupiny B jsou důležité ke správné funkci energetického metabolismu. Jód je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy a nervového systému, přispívá k normálnímu růstu dětí. Vitaminy C, E a zinek chrání buňky před oxidativním stresem. Přípravek je vhodný pro děti od 3 let i dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • vitaminy A, B6, B12, C a D, zinek přispívají ke zdravému imunitnímu systému
  • zinek pomáhá udržet zdravé vlasy, kosti, pokožku, nehty a spolu s vitaminem A přispívají k udržení normálního stavu zraku
  • vitaminy B6, B12 a C pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání
  • jód je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy a tvorbu hormonů štítné žlázy, je důležitý pro normální činnost nervové soustavy a přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím
  • vitaminy D a K jsou důležité pro zdravé kosti
  • želé fazolky s příchutí pomeranče, jahody a citrónu
  • chutná dětem (od 3 let) i dospělým

Dávkování

Dětem ve věku 3-10 let podávejte 3 želé fazolky denně, děti ve věku 11-17 let a dospělí užívají 4 želé fazolky denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamin A 364 µg (46 % RHP), vitamin D 2,5 µg (50 % RHP), vitamin E 11 mg (92 % RHP), biotin 25 µg (50 % RHP), vitamin B3 8,1 mg (51 % RHP), vitamin B12 1,3 µg (52 % RHP), vitamin B6 0,7 mg (50 %RHP), vitamin C 48 mg (60 % RHP), vitamin K 39 µg (52 % RHP), jód 45 µg (30 % RHP), zinek 1,5 mg (15 % RHP) ve 3 želé fazolkách. RHP …… referenční hodnota příjmu.

Cukr, glukózový sirup, želírující látka (oxidovaný bramborový škrob, acetylovaný bramborový škrob), vitamin A (retinylpalmitát), vitamin D (cholekalciferol), vitamin E (DL-­-tokoferyl-acetát), biotin (D-biotin), niacin (nikotinamid), vitamin B12 (kyanokobalamin), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin C (kyselina L-askorbová), vitamin K (fytomenadion), jodid draselný, síran zinečnatý, regulátor kyselosti (kyselina citronová, citrát sodný), rostlinný olej (olivový), ochucovadla, leštící látky (bílý a žlutý včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), barvivo (koncentrát z mrkve, dýně, černého rybízu a jablka podle příchutě).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při nadměrné konzumaci může mít projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.