Kosmetika

SOSU Dripping Gold Wonder Water Coconut samoopalovací mlha Kokos medium, dark 100 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Samoopalovací mlha Dripping Gold Wonder Water od SOSU v odstínu medium/dark dodá vaší tváři bronzový vzhled. Pro střední až tmavé opálení. S letní vůní kokosu.

NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavice Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC SOSU Velvet Tanning Mitt Nanášecí rukavici za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
409
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Wonder Water Coconut samoopalovací mlha Kokos medium, dark 100 ml

50153934

Úvod

Toužíte po opáleném vzhledu? Sáhněte po samoopalovací mlze Dripping Gold Wonder Water od značky SOSU v odstínu medium/dark a s vůní kokosu. Dodá vaší tváři střední až tmavý bronz. Těšte se na příjemnou letní vůni kokosu a lehkou texturu, která se okamžitě vstřebá. Osvěžující mlha má hydratační vlastnosti, zanechá příjemný pocit. Menší lahvička o objemu 100 ml se vejde do každé kabelky. Můžete si ji vzít i na palubu letadla. Dopřejte si zlatavé opálení po celý rok! Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dodá střední až tmavé opálení již po 2 hodinách
  • můžete si ji vzít i na palubu letadla
  • hydratuje a osvěžuje

Použití

Mlhu aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje a krku ze vzdálenosti asi 15 cm. Rozetřete pomocí kabuki štětce, ať docílíte rovnoměrného rozprostření produktu. Nechte působit 4 až 6 hodin, ideálně přes noc. Můžete použít samostatně i jako bázi pod make-up.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SOSUeMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.