Elektronika

Cecotec Conga 2499 Ultra Genesis robotický vysavač

Značka: CECOTEC

Cocotec Conga 2499 Ultra Genesis je 4v1 smart robotický vysavač s inteligentní gyroskopickou navigací, sacím výkonem 2 100 Pa a výdrží baterie až 160 minut.

*SLEVA 20 % po vložení kódu jaro20 *SLEVA 20 % platí jen při zadání slevového kódu ve tvaru jaro20 v 1. kroku košíku. Sleva platí pouze pro vybrané produkty. Akce platí do 02.06.2024 nebo do vyprodání zásob.
5 290
Doprava zdarma

O produktu: Cecotec Conga 2499 Ultra Genesis robotický vysavač

50154626

Klíčové benefity

  • Mopování s technologií Wash4You se 3 úrovněmi intenzity dávkování vody. Elektronické čerpadlo zajistí rovnoměrné dávkování vody a udržuje mop vždy vlhký a speciální čistící pohyb vpřed a vzad ve tvaru písmene Y napodobuje ruční mopování.
  • Inteligentní navigace iTech Smart Gyro 4.0 zajistí přesnou navigaci v prostoru a naplánuje logickou trasu v přímých liniích.
  • Force Clean vysávání se sacím výkonem až 2 100 Pa a digitální motor s extra dlouhou životností.
  • Turbo Clean Carpet automaticky detekuje koberce, aktivuje na nich režim Turbo a vysaje je do hloubky.
  • Výdrž baterie až 160 minut s Li-Ion baterií 2 600 mAh. Díky Total Surface 2.0 se robot v případě slabé baterie dobije a pokračuje v úklidu tam, kde skončil.
  • Ovládání robota a jeho funkcí přes aplikaci Cecotec nebo pomocí hlasových asistentů.

Přesná gyroskopická navigace

Cecotec Conga 2499 Ultra Genesis robotický vysavač má přesnou gyroskopickou navigaci

Inteligentní gyroskopická navigace iTech Smart Gyro 4.0 zajistí přesnou navigaci v prostoru. Díky ní si robotický vysavač naplánuje logickou trasu v přímých liniích pro vyčištění každé místnosti do posledního koutu. A to i v naprosté tmě. Navíc díky sadě senzorů nenaráží do překážek a nespadne z vyvýšených míst nebo ze schodů.


Bez zaváhání vysaje všechny nečistoty

Cecotec Conga 2499 Ultra Genesis robotický vysavač vysaje všechny nečistoty

Technologie Force Clean a digitální motor s extra dlouhou životností zajistí skvělý sací výkon až 2 100 Pa*. S ním robotický vysavač Conga dosáhne hloubkového a bezvadného čištění všech druhů povrchů, včetně koberců.


* Interní test v Cecotec Lab.


Vaše podlahy se budou lesknout

Vaše podlahy se budou lesknout

Robotický vysávač Conga 2499 Ultra Genesis podlahy vysaje i umyje. Technologie Wash4You díky elektronickému čerpadlu zajistí rovnoměrné a inteligentní dávkování vody, které udržuje mop vždy vlhký. V aplikaci Cecotec si navíc můžete zvolit jednu ze 3 úrovní intenzity dávkování vody pro bezpečné mytí všech typů podlah. Zasloužený lesk podlahám dodá i speciální čistící pohyb vpřed a vzad ve tvaru písmene Y, který napodobuje ruční mopování.


Silná baterie, plná autonomie

Silná baterie, plná autonomie

Li-Ion baterie Immortal s kapacitou 2 600 mAh umožní až 160 minut* nepřetržitého úklidu. Technologie Total Surface 2.0 zajistí, aby robot vždy dokončil úklid vašeho domova. Pokud zjistí, že má vybitou baterii, vrátí se nejrychlejší cestou do stanice, dobije se a pokračuje v úklidu tam, kde skončil.


* Při optimálních podmínkách čištění: pevné podlahy s malým odporem a malým množstvím překážek.


Koberce, třeste se

Koberce, třeste se

Robotický vysavač Conga 2499 Ultra Genesis se díky svým 6 režimům čištění přizpůsobí každé domácnosti. Na výběr máte 3 úrovně sacího výkonu a je vhodný pro všechny typy podlah. Poradí si také s koberci s výškou vlasu do 1 cm. Na nich díky technologii Turbo Clean Carpet automaticky aktivuje režim Turbo a vysaje je do hloubky.


Všestranný multifunkční kartáč

Všestranný multifunkční kartáč

Multifunkční hlavní kartáč Brush Pro je tvořen kombinací štětin a pryžových lamel. Je speciálně navržen pro čištění všech typů podlah včetně koberců s výškou vlasu do 1 cm. Zároveň lze kartáč bezpečně použít i během mopování. Prach a nečistoty podél stěn zase efektivně zametou 2 boční kartáčky.


Ovládání přes mobil

Ovládání přes mobil

Ovládejte robotický vysavač Conga z mobilu nebo povely přes hlasového asistenta. Přes mobilní aplikaci Cecotec* spusťte nebo naplánujte čištění, zvolte režim čištění, nastavte úroveň sacího výkonu nebo intenzitu dávkování vody při mopování či zobrazte historii. Kdykoli a kdekoli.


* Ilustrační obrázky. Vzhled a funkce aplikace se mohou lišit v závislosti na verzi.


Popis funkcí robotického vysavače Cecotec Conga 2499 Ultra Genesis:

  • 4v1 robotický vysavač: Vysává, zametá, drhne a mopuje.
  • iTech Smart Gyro 4.0: Inteligentní gyroskopická navigace zajistí přesnou navigaci a naplánuje trasu v přímých liniích. Zajistí důkladný a efektivní úklid, přičemž nevynechá ani jedno místo a vyčistí každý kout. Díky gyroskopické technologii dokáže uklízet i v naprosté tmě.
  • Mopování Wash4You: Díky elektronickému čerpadlu zajistí rovnoměrné a inteligentní dávkování vody, které udržuje mop vždy vlhký. Intenzivní čištění zajistí čistící pohyb vpřed a vzad ve tvaru písmene Y, který napodobuje ruční mopování. K mopování používá kombinovaný zásobník na prach a vodu.
  • iWater: Inteligentní mopování se 3 úrovněmi intenzity dávkování vody (vysoká, střední, nízká). Pro bezpečné mytí všech typů podlah, včetně dřevěných.

Výkon

  • Force Clean 2 100 Pa: Digitální motor s extra dlouhou životností a sacím výkonem až 2 100 Pa* zajistí důkladné vysávání všech typů pevných podlah a koberců s výškou vlasu do 1 cm. Nabízí až 3 úrovně sacího výkonu (Eco, Normal, Turbo).
  • Turbo Clean Carpet: Automaticky detekuje koberce a aktivuje úroveň sacího výkonu Turbo, čímž je povysává do hloubky.
  • Total Surface 2.0: Pokud robot zjistí, že má vybitou baterii, vrátí se nejrychlejší cestou do stanice, dobije se a pokračuje v úklidu tam, kde skončil.
  • Baterie Immortal: Kapacita Li-Ion baterie 2 600 mAh dodá energii až na 160 minut** úklidu.

Ovládání

  • Ovládání přes mobilní aplikaci Cecotec***: Možnost ovládat robota a jeho funkce, kdykoli a kdekoli.
  • Ovládání přes hlasové asistenty: Možnost nastavení hlasových povelů pro hlasové asistenty Alexa a Google Assistant.
  • All-Time Table: Plánování úklidu s možností nastavení vlastností úklidu, v libovolný čas, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Ostatní vlastnosti

  • Virtual Map: Podívejte se na mapu vaší domácnosti. Po čištění je dostupná přímo v aplikaci.
  • Twin Floor Mop: Mopovací hadřík je speciálně utkaný ze dvou druhů materiálů pro zajištění dokonalých výsledků čištění.
  • Brush Pro: Multifunkční hlavní kartáč, který díky svému designu se štětinami a silikonovou gumou účinně odstraňuje všechny druhy nečistot a špíny, dokonce i z koberců.
  • Dva boční kartáčky: Zvyšují dosah zametání pro ještě efektivnější čištění.
  • Režimy čištění: Díky 6 režimům úklidu se přizpůsobí každé domácnosti.
  • Auto Charge: Při slabé baterii nebo po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice.
  • Only Silence: Hlučnost při úklidu nižší než 65 dB.
  • Díky kompaktním rozměrům dokáže vysávat i pod nábytkem.
  • Přejezd přechodových lišt a nerovností do výšky 1,6 cm.
  • Sledování aktuálního pohybu robota.
  • Bezdotykové rozpoznávání překážek díky senzoru proti nárazu.
  • Plně se přizpůsobí vašemu domovu, uklízí pod nábytkem, rozpozná překážky a zabrání pádu ze schodů.

* Interní test v Cecotec Lab.

** Při optimálních podmínkách čištění: pevné podlahy s malým odporem a malým množstvím překážek.

*** Vzhled a funkce aplikace se mohou lišit v závislosti na verzi.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.