Kosmetika

H&B Dead Sea Minerals Multiaktivní 24karátová maska 18 ml

H&B Dead Sea Minerals Multiaktivní 24karátová maska s minerály z Mrtvého moře intenzivně vyživuje a hydratuje pleť a zpomaluje procesy stárnutí.

809
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: H&B Dead Sea Minerals Multiaktivní 24karátová maska 18 ml

50154847

Úvod

Multiaktivní 24karátová maska H&B Dead Sea Minerals nabízí luxusní omlazující péči. Složení masky je obohaceno o minerály z Mrtvého moře, kyselinu hyaluronovou, jež zvyšuje hydrataci pleti, a výtažky z Aloe vera, granátového jablka a heřmánku a blahodárné vitaminy A+B5+E. Obsažený zlatý prášek usnadňuje přidaným výživným ingrediencím rychleji proniknout do pokožky, kterou obnovuje a zpomaluje její stárnutí Po použití se můžete těšit na zářivou, mladistvě vypadající pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje pleť a redukuje známky stárnutí
  • hydratuje, obnovuje a regeneruje pleť
  • s obsahem prášku z 24karátového zlata

 


Složení

Minerály z Mrtvého moře, 24karátové zlato, kyselina hyaluronová, výtažky z Aloe vera, granátového jablka a heřmánku, vitaminy A+B5+E.


Použití

Používejte jednou nebo dvakrát týdně na čistou pleť, nejlépe večer, naneste masku na obličej a jemně ji utáhněte směrem dolů, aby zapadla na místo. Nechte působit asi 10-15 minut, vyjměte a vyhoďte masku. Zbytek pak můžete krouživými pohyby jemně rozetřít po obličeji až do úplného vstřebání nebo opláchnout teplou vodou a nanést hydratační krém z řady H&B. Maska je jednorázová a vhodná pro všechny typy pleti. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.