Kosmetika

H&B Dead Sea Minerals Kolagenová zpevňující pleťová maska ​​ 100 ml

H&B Dead Sea Minerals Kolagenová zpevňující pleťová maska s vysokou koncentrací aktivních látek, které zpevňují a vypínají pokožku a zanechávají ji hedvábně jemnou.

215
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: H&B Dead Sea Minerals Kolagenová zpevňující pleťová maska ​​ 100 ml

50154849

Úvod

Kolagenová zpevňující maska H&B Dead Sea Minerals nabízí řešení pro stárnoucí a uvadající pokožku. Ukrývá v sobě vysokou koncentraci aktivních látek, které zpevňují a vypínají pokožku a zanechávají ji hedvábně jemnou. Maska je obohacena o antioxidační vitamíny A, B5, C a E a kolagen, přírodní oleje (jojobový, olivový, mandlový), výtažky z Aloe vera, heřmánku, hroznů a papáji a minerály z Mrtvého moře. Tyto blahodárné složky se pyšní výraznými anti-aging účinky a pomáhají navrátit pleti jas a mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • zmírňuje projevy stárnutí
  • zpevňuje a vypíná pleť
  • vyživuje a hydratuje

Složení

Minerály z Mrtvého moře, extrakt z Aloe vera, heřmánku, papáji a hroznových semínek, jojobový olej, olivový olej, mandlový olej.


Použití

Naneste tenkou vrstvu na čistou a suchou pokožku obličeje a krku (vyhněte se kontaktu s očima) a před odstraněním obličejovým tonikem nebo teplou vodou počkejte 10 minut. K dokončení ošetření doporučujeme aplikovat kolagenový krém z řady HB. Nepolykejte. Uchovávejte mimo dosah očí, v případě kontaktu s nimi oči ihned vypláchněte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud jste citliví na některou ze složek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.