Kosmetika

H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon Olivový olej a med 780 ml

H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon Olivový olej a med chrání a vyživuje vlasy a pomáhá zachovat jejich sytou barvu. Na každodenní použití pro celou rodinu.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon Olivový olej a med 780 ml

50154863

Úvod

Krásné a vitální vlasy nikdy nezůstávají bez povšimnutí, a proto vyžadují kvalitní a intenzivní péči. Pokud chcete svým kadeřím dopřát to nejlepší i vy, sáhněte po šamponu s olivovým olejem a medem H&B Dead Sea Minerals. Přípravek v sobě ukrývá proteiny na zlepšení kvality vlasů, vitamín E, provitamin B5, komplex minerálů z Mrtvého moře, olivový olej, med, arganový, jojobový, hroznový a rakytníkový olej, které chrání a vyživují vlasy a pomáhají zachovat jejich sytou barvu.

Hlavní vlastnosti:

  • vyživující šampon na suché nebo barvené vlasy
  • vhodné na každodenní použití
  • zanechává vlasy hebké a provoněné

Složení

Proteiny na zlepšení kvality vlasů, vitamín E, provitamin B5, komplex minerálů z Mrtvého moře, olivový olej, med, arganový, jojobový, hroznový a rakytníkový olej.


Použití

Před použití dobře protřepejte. Šampon naneste do dlaní a vmasírujte do vlasů a pokožky hlavy asi minutu. Dobře opláchněte a opakujte. Pro lepší výsledky aplikujte vlasový kondicionér nebo vlasovou masku řady H&B.


Upozornění

Obsahuje benzofenon-3. Vyhnout se očnímu kontaktu. Po kontaktu s očima vypláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívat v případě individuální nesnášenlivosti složek. Skladujte při teplotě od +5°C do +25°C. Vyhněte se přímému slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.