Kosmetika

H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon proti lupům Rozmarýn 780 ml

H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon proti lupům Rozmarýn důkladně čistí a vyživuje jak vlasy, tak i pokožku hlavy. Zklidňuje a zanechává vlasy hebké a provoněné.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon proti lupům Rozmarýn 780 ml

50154864

Úvod

H&B Dead Sea Minerals Ošetřující šampon proti lupům Rozmarýn důkladně čistí a vyživuje jak vlasy, tak pokožku hlavy. Obsažené výtažky z rozmarýnu, okurky a kopřiv a Aloe vera v kombinaci s minerály z Mrtvého moře zklidňují pokožku hlavy a zmírňují případná podráždění. Další blahodárnou ingrediencí je vitaminy E a B5, který pečuje o roztřepené konečky vlasů.

Hlavní vlastnosti:

  • pečuje o vlasy i pokožku hlavy
  • výživné složení s minerály z Mrtvého moře
  • zanechává vlasy hebké a vyživené

Použití

Před použití dobře protřepejte. Šampon naneste do dlaní a vmasírujte do vlasů a pokožky hlavy asi minutu. Dobře opláchněte a opakujte. Pro lepší výsledky aplikujte vlasový kondicionér nebo vlasovou masku řady H&B.
VAROVÁNÍ: Obsahuje benzofenon-3. Vyhnout se očnímu kontaktu. Po kontaktu s očima vypláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívat v případě individuální nesnášenlivosti složek. Skladujte při teplotě od +5°C do +25°C. Vyhněte se přímému slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.