Kosmetika

Scotch&Soda I AM EDP parfém pro ženy 60 ml

Parfém pro ženy Scotch&Soda I AM EDP představuje osobitou vůni pro každou ženu, která se nebojí projevit. Mísí v sobě tóny jablka s melounem a santalovým dřevem.

1 050
Ušetříte 19%

Původní cena:  1 290 Kč  ·  sleva 240 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1290 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Scotch&Soda I AM EDP parfém pro ženy 60 ml

50154549

Úvod

Parfém pro ženy Scotch&Soda I AM EDP představuje osobitou vůni pro každou ženu, která se nebojí projevit. Ovocné tóny jablka s melounem doplňuje růže a uzavírá hřejivý kašmír se santalovým dřevem. Vůni vytvořil umělec Philippine Courtière, který pracuje jako parfumér pro jednu z největších a nejprestižnějších parfumérských značek Firmenich. Autorem flakónu je německé designérské studio Christian von der Heide. Parfém podtrhne vaši individualitu, seběvědomí a nezávislost.

Hlavní vlastnosti:

  • ovocná, podmanivá vůně
  • mísí v sobě tóny jablka s kašmírem a santalovým dřevem
  • každodenní použití

Složení

Hlava: jablko, liči, meloun.
Srdce: růže, lilie.
Základ: kašmír, pižmo, santalové dřevo.


O značce

Značka Scotch&Soda se dlouhodobě snaží podporovat pozitivní přístup a šířit radost ze života s ohledem na udržitelnost a životní prostředí. Při výrobě produktů používá materiály, které nezatěžují přírodu. Firma má vybraný tým průzkumníků a sběratelů, kteří hledají speciální poklady po celém světě. Nezáleží na tom, jestli se jedná o obraz, báseň nebo vůni. Fascinující nálezy znovu a znovu vyvolávají neukojitelnou vášeň a zvědavost módní značky. Prozkoumejte ji i vy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.