Kosmetika

Eucerin DermoPure Exfoliační čisticí gel 150 ml

Značka: EUCERIN
Produktová řada: DermoPure

Exfoliační čisticí gel Eucerin DermoPure dokonale odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky a zanechává ji hedvábně hebkou a hydratovanou bez pocitu pnutí.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 ozančených produktů značky Eucerin v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024, nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
345
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Eucerin DermoPure Exfoliační čisticí gel 150 ml

50153860

Úvod

Exfoliační čisticí gel Eucerin DermoPure dokonale odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky a zanechává ji hedvábně hebkou a hydratovanou bez pocitu pnutí či jiného diskomfortu. Působí proti nedokonalostem pleti. Obsahuje kyselinu salicylovou, která aktivně redukuje pupínky a čistí póry. Gel dále zabraňuje hyperpigmentaci po nedokonalostech. Exfoliační AHA/BHA/PHA komplex kyselin odstraňuje odumřelé kožní buňky a redukuje již vzniklé skvrnky. Gel čistí pokožku od nadměrného mazu, zajišťuje matnou a svěží pleť. Nekomedogenní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňuje nečistoty
  • zanechává vláčnou a hydratovanou pleť
  • nekomedogenní složení

Použití

Naneste gel do dlaní, napěňte a poté aplikujte na navlhčený obličej. Důkladně opláchněte vlažnou vodou. Pro každodenní použití. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.