Ostatní

SODASTREAM E-Terra Black výrobník perlivé vody

Značka: SODASTREAM

SODASTREAM E-Terra Black obsahuje: výrobník E-Terra v černé barvě s podsvícením, bombičku QuickConnect s potravinářským CO2 plynem, litrovou lahev na vodu bez obsahu BPA a adaptér.

3 550
Doprava zdarma

O produktu: SODASTREAM E-Terra Black výrobník perlivé vody

50147572

Úvod

Chtěli byste se osvěžit lahodnou perlivou vodou? Nemusíte běžet do supermarketu pro těžký a drahý balík PET lahví – raději si dokonale čerstvou perlivou vodu připravte v pohodlí domova. O všechno se snadno a pohodlně postará výrobník SODASTREAM E-Terra. Tato sada obsahuje výrobník E-Terra v černé barvě s moderním podsvícením, bombičku QuickConnect s potravinářským CO2 plynem, který připraví až 80 litrů perlivé vody, litrovou lahev na vodu bez obsahu BPA a elektrický adaptér.

Moderní vzhled a řízení perlivosti elektronikou

Model E-Terra překonává starší výrobníky perlivé vody SODASTREAM moderním podsvícením a především elektronickou volbou síly perlivosti: pomocí tří tlačítek umístěných na vrchní straně výrobníku si vyberete jemnou, střední nebo silnou perlivost. Výrobník je kompatibilní se všemi plastovými lahvemi, které do něj nemusíte šroubovat – stačí je jednoduše zacvaknout. Potravinářský plyn CO2, kterým jsou tvořené bublinky ve vodě, se nachází v bombičce, jež dokáže připravit až 80 litrů perlivé vody. Tu navíc po použití nevyhazujete - můžete si samozřejmě koupit novou (například náhradní a mít doma dvě), ale jinak stačí jednoduše navštívit jedno z mnoha prodejních míst po celé republice, kde vám bombičku vymění za naplněnou, a to za zvýhodněnou cenu. Seznam prodejních míst naleznete na https://www.sodastream.cz/prodejni-mista/.

Hlavní vlastnosti:

  • příprava perlivé vody v pohodlí domova
  • zacvaknutí lahve místo šroubování
  • systém rychlého uchycení bombičky QuickConnect bez šroubování
  • nastavení stupně perlivosti pomocí tří tlačítek
  • kapacita bombičky s potravinářským CO2 až 80 litrů vody
  • 1 litrová lahev je součástí balení
  • moderní design s podsvícením

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.