Péče o dítě

NUK Dudlík Mommy Feel 0-9m box 2 ks

Značka: NUK

Dudlík NUK Mommy Feel má anatomicky tvarovanou silikonovou savičku, který věrně imituje maminčin prs. Můžete jej používat i při kojení. Schválen ortodontisty.

NAVÍC NUK Pool Party Hudební kolotoč 1 ks Při nákupu produktů značky NUK v minimální hodnotě 1499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC NUK Pool Party Hudební kolotoč 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
169
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NUK Dudlík Mommy Feel 0-9m box 2 ks

50154490

Úvod

Dudlík NUK Mommy Feel má anatomicky tvarovanou silikonovou savičku, který věrně imituje maminčin prs. Můžete jej používat i při kojení. Až 98 % maminek potvrzuje, že uklidňuje, aniž by narušoval proces kojení*. Použitý silikon je měkký jako pokožka. Další výhodou dudlíku je, že se savičky dotýkají pouze rty miminka. Jemná a citlivá pokožka kolem úst tak zůstává nezakrytá a může volně dýchat.

Ortodontický tvar pro správný vývoj zubů

Dudlík NUK MommyFeel má plochou ortodontickou savičku, která nenarušuje správný vývoj zoubků ve srovnání s běžnými tvary dudlíků na trhu**. Vnější část má velké větrací otvory, které chrání před zapařením pokožky. Průhledný měkký silikon s hladkým povrchem se snadno čistí a vyvařuje. Každý dudlík NUK dodáváme v odolné a znovupoužitelné krabičce. Ta jej udržuje v čistotě a v bezpečí především ve chvílích, kdy jste na cestách. Krabička je navíc vhodná ke sterilizaci v mikrovlnné troubě.

Hlavní vlastnosti:

  • nenarušuje kojení 
  • savička věrně imituje maminčin prs
  • bez BPA
  • 2 kusy v balení
  • vhodný od narození

* Německo, 2022: Nezávislý průzkum trhu.

** Vědecké srovnání čtyř tvarů dudlíků, zveřejněno: „Dudlíky: rozhodující je správný tvar“, Pharmawissen aktuell, 2022.


Upozornění

Odnaučte dítě na dudlík nejpozději do 3 let věku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.