Potraviny a nápoje

NATU Fit mix semínka 250 g

Značka: NATU

NATU Fit mix semínka obsahuje dýňové semínko, slunečnici, len hnědý, sezam bílý a konopné semínko, které jsou skvělým zdrojem rostlinných olejů.

59

Cena za 100 g: 23,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NATU Fit mix semínka 250 g

50153733

Úvod

Směs semínek a oříšků se hodí k obohacení salátů a pochutin i jako zdravé mlsání během dne. NATU Fit mix semínka obsahuje dýňové semínko, slunečnici, len hnědý, sezam bílý a konopné semínko, které jsou skvělým zdrojem rostlinných olejů. Obsahuje vysoký podíl vlákniny a téměř 25 % proteinů. Směs je namíchána z nepražených a nesolených semínek, které si tak zachovávají maximum živin. Díky svým výživovým vlastnostem můžeme semínka označit za komplexní potravinu.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký podíl bílkovin a vlákniny
  • bez přidaného cukru a soli
  • vhodné pro vegany

Složení

Kukuřičné lupínky, kokosové chipsy kakao (kokosové plátky, kokosový nektar, 6 % kakaový prášek, mořská sůl), 11,5 % hořká čokoláda 70 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo), ovesné lupínky, špaldové lupínky, 10 % sušené datle (99,5 % datle, 0,5 % rýžová mouka), 8,3 % bílá čokoláda 33 % (sušené mléko, kakaové máslo, třtinový cukr), pohankové lupínky, 6 % mrazem sušený banán, 4 % mrazem sušené maliny, slunečnice semínka, mandle plátky.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů.


Použití

Semínkovým mixem můžete dochutit zeleninové saláty, polévky nebo pomazánky. Přimíchat je můžete i do jogurtu, müsli nebo ovesné kaše. Skvěle funguje i jako přísada k pečení domácího chleba. Před konzumací můžete semínka krátce opražit na pánvi. Dodá jim to lahodnou vůni a křupavou konzistenci. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.