Kosmetika

Fillerina 12HA pleťová péče s vyplňujícím účinkem 3. stupeň 2x30 ml

Značka: FILLERINA

Fillerina 12HA pleťová péče s vyplňujícím účinkem 3. stupeň zmírňuje vzhled vrásek a zabraňuje jejich případnému vzniku. Rovněž vyhlazuje, vypíná a intenzivně vyživuje pleť.

2 990
Doprava zdarma

O produktu: Fillerina 12HA pleťová péče s vyplňujícím účinkem 3. stupeň 2x30 ml

50154808

Úvod

Luxusní pleťová péče s vyplňujícím účinkem 3. stupeň Fillerina 12 HA přináší efektivní řešení pro pleť s počínajícími známkami stárnutí. Tato kosmetická lahůdka zmírňuje vzhled vrásek a zabraňuje jejich případnému vzniku, vyhlazuje, vypíná a intenzivně vyživuje pleť. Stupeň č.3 je určen na počínající vrásky způsobené věkem, jemné mimické vrásky, patrný mikroreliéf a první známky ochabování pokožky. Složení přípravku je založeno na patentované transdermální technologii, která využívá velmi nízké molekulové hmotnosti aktivních látek a umožňuje tak jejich rychlé vstřebání do pokožky. Součástí složení této péče je patentovaná směs 12 různých molekul kyseliny hyaluronové o různých molekulových hmotnostech a velikostech, zajišťují optimální hydrataci pleti, kterou vyhlazuje a projasňuje. Dále obsahuje obsahuje 2 molekuly elastinu s různými hmotnostmi, které pomáhají obnovit pružnost a plasticitu pokožky. 

Hlavní vlastnosti:

  • vyhlazuje, vypíná a intenzivně vyživuje pleť
  • zpevňuje pleť a obnovuje její pružnost
  • vhodné pro pleť 30+

Balení Fillerina obsahuje:

  • 14 dávek (po 2 ml) gelu s vyplňujícím účinkem
  • 14 dávek (po 2 ml) výživné emulze
  • 2 přesné aplikátory

Použití

Balení obsahuje 14 denní kúru. Aplikujte každý den (ráno nebo večer).
Pleťová péče obsahuje 2 specifické aplikátory pro zevní použití. Pro podporu účinku přípravku je vhodné před aplikací  vypít dvě sklenice vody. Přípravek aplikujte na čistou pokožku zbavenou mazu a nečistot. Naneste 2 x 1 ml gelu s vyplňujícím účinkem (lahvička č. 1) pomocí aplikátoru přímo do míst, kde jsou vrásky. Nechte 10 minut působit. Poté dokončete aplikaci vklepáním zbývajícího produktu pomocí dlaně nebo prstů. Na závěr naneste 2x 1 ml výživné emulze (lahvička č. 2), kterou rovnoměrně rozetřete.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Dermokosmetické ošetření. Vyvarujte se kontaktu s očima. Nepodávejte injekčně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před světlem a teplem.


O značce

Fillerina® 12HA je neinvazivní domácí dermokosmetická péče, jejíž cílem je redukovat jemné linky a vrásky. Zároveň zvyšuje objem ve specifických oblastech, jako jsou například lícní kosti a rty. Fillerina aktivně bojuje proti projevům stárnutí, jako jsou vrásky a ochabování pleti. Hýčká a vyživuje pleť pomocí zevní aplikace 12 molekul kyseliny hyaluronové, a to buď ve formě gelu, který se aplikuje pomocí speciálního aplikátoru, nebo krémů. Přípravky značky jsou založeny na transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek, jež umožňují rychlejší průnik do pokožky, a zajišťují tak maximální účinnost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.