Kosmetika

Fillerina 12HA noční krém proti vráskám 50 ml

Značka: FILLERINA

Fillerina 12HA noční krém proti vráskám hloubkově regeneruje pleť během spánku, zpevňuje její kontury, redukuje vrásky a dodcává pleti intenzivní výživu.

2 450
Doprava zdarma

O produktu: Fillerina 12HA noční krém proti vráskám 50 ml

50154810

Úvod

Trápí vás první projevy stárnutí? Pojďte je zpomalit. Luxusní noční krém Fillerina 12 HA redukuje vrásky, vyhlazuje pokožku a intenzivně ji regeneruje během spánku. Složení krému je založeno na patentované transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek. Ty se následně snadněji vstřebávají a zajišťují maximální účinnost. Stupeň 3 je určen na počínající vrásky způsobené věkem, jemné mimické vrásky, patrný mikroreliéf a první známky ochabování pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • neinvazivní domácí dermokosmetická péče
  • vyživuje a intenzivně hydratuje
  • vypíná a vyhlazuje texturu pleti
  • zpevňuje kontury pleti
  • pro ženy 30+

Použití

Naneste večer na vyčištěný obličej a krk a jemnou masáží podpořte vstřebávání. Během období aplikace pijte dostatečné množství tekutin.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před světlem a teplem.


O značce

Fillerina® 12HA je neinvazivní domácí dermokosmetická péče, jejíž cílem je redukovat jemné linky a vrásky. Zároveň zvyšuje objem ve specifických oblastech, jako jsou například lícní kosti a rty. Fillerina aktivně bojuje proti projevům stárnutí, jako jsou vrásky a ochabování pleti. Hýčká a vyživuje pleť pomocí zevní aplikace 12 molekul kyseliny hyaluronové, a to buď ve formě gelu, který se aplikuje pomocí speciálního aplikátoru, nebo krémů. Přípravky značky jsou založeny na transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek, jež umožňují rychlejší průnik do pokožky, a zajišťují tak maximální účinnost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.