Kosmetika

Fillerina 12HA sérum pro vyplnění hlubokých vrásek na oční okolí 15 ml

Značka: FILLERINA

Fillerina 12HA sérum pro vyplnění hlubokých vrásek na oční okolí nabízí neinvazivní domácí péči, která efektivně cílí na linky a vrásky v okolí očí.

2 890
Doprava zdarma

O produktu: Fillerina 12HA sérum pro vyplnění hlubokých vrásek na oční okolí 15 ml

50154812

Úvod

Sérum pro vyplnění hlubokých vrásek na oční okolí Fillerina 12 HA nabízí neinvazivní domácí péči, která efektivně cílí na linky a vrásky v okolí očí. Přípravek obsahuje vyplňující a hutnost obnovující složky, které jsou upravené a modulované tak, aby vyhovovaly specifické a jemné oblasti očí, kterou obnovuje, zpevňuje a vyplňuje. Můžete jej použít samostatně nebo v kombinaci s dalšími produkty řady Fillerina stupeň 3. Složení séra je založeno na patentované transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek. Ty se následně snadněji vstřebávají a zajišťují maximální účinnost. 

Hlavní vlastnosti:

  • vyplňuje a redukuje vrásky v okolí očí
  • zpevňuje a vypíná ochabující oční kontury
  • stupeň 3: pro ženy ve věku 30+ 

Použití

Jemně zmáčkněte horní část aplikátoru (při první aplikaci je nutné zmáčknout opakovaně). Nechte malé množství gelu vytéct ze špičky a pomocí této tvarované špičky naneste rovnoměrnou vrstvu do vnější oblasti pravého oka a na oční víčko. Totéž proveďte u levého oka. Nanášejte vždy na čistou pokožku.  Počkejte 3 minuty. Poté dokončete aplikaci masáží pomocí tvarované špičky, dokud se gel úplně nevstřebá. Po každém použití vyčistěte aplikátor měkkým hadříkem, aby se zabránilo tvorbě zbytků a byla zajištěna správná hygiena nástroje.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Dermokosmetické ošetření. Vyvarujte se kontaktu s očima. Nepodávejte injekčně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před světlem a teplem.


O značce

Fillerina® 12HA je neinvazivní domácí dermokosmetická péče, jejíž cílem je redukovat jemné linky a vrásky. Zároveň zvyšuje objem ve specifických oblastech, jako jsou například lícní kosti a rty. Fillerina aktivně bojuje proti projevům stárnutí, jako jsou vrásky a ochabování pleti. Hýčká a vyživuje pleť pomocí zevní aplikace 12 molekul kyseliny hyaluronové, a to buď ve formě gelu, který se aplikuje pomocí speciálního aplikátoru, nebo krémů. Přípravky značky jsou založeny na transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek, jež umožňují rychlejší průnik do pokožky, a zajišťují tak maximální účinnost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.