Kosmetika

Rilastil Aqua Intense 72H Hydratační gel-krém 40 ml

Značka: RILASTIL
Produktová řada: Aqua

Hydratační gel-krém Intense 72H z řady Aqua od značky Rilastil nabízí hydratační systém s dvojí funkcí. Obnovuje a zpevňuje pleť. Nekomedogenní, lehká textura.

589
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rilastil Aqua Intense 72H Hydratační gel-krém 40 ml

50154173

Úvod

Volá vaše pleť po hydrataci? Sáhněte po hydratačním gel-krému Intense 72H z řady Aqua od italské značky Rilastil. Přináší důmyslný hydratační systém s dvojí funkcí. Ten díky dvěma druhům kyseliny hyaluronové dodává vlhkost a zároveň brání její ztrátě. Podporuje obnovu kolagenu, čímž zpomaluje stárnutí pleti. Vypíná a zpevňuje pokožku. Díky tomu bude vaše tvář opět svěží a mladistvá. Krém zároveň regeneruje kožní bariéru, a činí tak pleť odolnější vůči vnějším agresorům. Přípravek má šetrné složení, které vyhovuje i citlivé pleti. Je nekomedogenní, neucpává póry.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně regeneruje a posiluje pleť
  • hydratuje tvář
  • brání ztrátě vlhkosti
  • zlepšuje elasticitu
  • má lehkou, příjemnou texturu

Složení

Hydratační systém s dvojí funkcí: kyselina hyaluronová s vysokou molekulovou hmotností –působí na povrchu pokožky, hydratuje zvnějšku, nízkomolekulární kyselina hyaluronová – proniká do pokožky, dodává vlhkost.


Použití

Aplikujte krém ráno i večer jako součást každodenní rutiny na vyčištěnou a suchou pleť. Pokud máte pocit suché pleti, naneste krém v silné vrstvě jako hydratační masku.


O značce

Italská dermokosmetika Rilastil nabízí produkty pro všechny druhy pleti, včetně té problematické a senzitivní. Kosmetiku vyrábí a testuje ve vlastních laboratořích. Již od 70. let se jméno Rilastil spojuje se špičkovými produkty na podporu pružnosti pokožky. Tato vlastnost je klíčová pro její krásu, ale i odolnost. Společnost nezapomíná ani na udržitelnost a enviromentální odpovědnost. V laboratořích využívá energii z obnovitelných zdrojů a netestuje na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.