Kosmetika

Rilastil Difesa Čisticí krém na obličej pro citlivou pleť 200 ml

Značka: RILASTIL
Produktová řada: Difesa

Čisticí krém na obličej pro citlivou pleť Difesa od značky Rilastil použijete na péči o velmi citlivou pokožku. Zklidňuje a hydratuje. Chrání před podrážděním.

395
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rilastil Difesa Čisticí krém na obličej pro citlivou pleť 200 ml

50154172

Úvod

Nedaří se vám najít odličovací prostředek, který by vyhovoval vaší citlivé pleti? Čisticí krém na obličej z řady Difesa od značky Rilastil si okamžitě zamilujete. Důkladně vyčistí a odlíčí po celodenním shonu. Zároveň zklidní a harmonizuje. Díky speciální formuli intenzivně vyživuje a předchází diskomfortu. Také tváři dodá potřebnou hydrataci. Obsahuje vilín, který účinně redukuje známky podráždění a předchází jejich návratu. Vaše pleť bude po očistě spokojená, svěží a hebká na dotek. Bez mýdla, nekomedogenní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • vyhovuje i extrémně citlivé pokožce
  • čistí a zklidňuje tvář
  • chrání a redukuje známky podráždění
  • hydratuje, příjemně zvláčňuje
  • neucpává póry

Složení

Laktát – hydratuje, vilín viržinský – chrání a zklidňuje podráždění.


Použití

Naneste čisticí krém do dlaní, přidejte pár kapek vody a vmasírujte do pleti. Opláchněte. Můžete použít také jako klasické odličovací mléko bez oplachování. Pokud máte výrazně suchou či podrážděnou pleť nebo pleť se sklony k ekzémům, zařaďte do rutiny i další produkty z řady Difesa.

Výsledky testů:


+21,8 % navýšení zvlhčení pokožky*
+62,5 % navýšení elasticity**

*20 uživatelů aplikovalo 2x denně po dobu 7 dnů
**20 uživatelů aplikovalo 2x denně po dobu 7 dní


O značce

Italská dermokosmetika Rilastil nabízí produkty pro všechny druhy pleti, včetně té problematické a senzitivní. Kosmetiku vyrábí a testuje ve vlastních laboratořích. Již od 70. let se jméno Rilastil spojuje se špičkovými produkty na podporu pružnosti pokožky. Tato vlastnost je klíčová pro její krásu, ale i odolnost. Společnost nezapomíná ani na udržitelnost a enviromentální odpovědnost. V laboratořích využívá energii z obnovitelných zdrojů a netestuje na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.