Doplněk stravy

Revitalon Mořský kolagen Drink 30 sáčků

Značka: REVITALON

Revitalon Mořský kolagen Drink je doplněk stravy ve formě kolagenového nápoje obohaceného o vitamin C, biotin, selen a zinek. Vitamin C příznivě ovlivňuje tvorbu kolagenu.

605

Cena za 100 g: 387,82 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Revitalon Mořský kolagen Drink 30 sáčků

50154030

Úvod

Pružná a zdravím zářící pleť. Revitalon Mořský kolagen Drink obsahuje hydrolyzovaný mořský kolagen s vysokou vstřebatelností v kombinaci s vitaminem C, biotinem, selenem a zinkem. Kolagen je nezbytnou součástí všech pojivových tkání v našem těle. Je základní stavební složkou svalů, kostí, cév, šlach, chrupavek a kůže, kde zajišťuje pevnost a pružnost. S přibývajícím věkem však přirozená tvorba kolagenu klesá a důsledkem toho je postupná ztráta pevnosti pleti a tvorba vrásek. Hydrolyzovaný kolagen je ideálním zdrojem aminokyselin a peptidů, jež jsou pro tělo snadno dostupné a které organismus využije pro tvorbu vlastního kolagenu. Lahodný kolagenový nápoj s příchutí maliny a višně je určený všem, kdo chtějí o svou pleť pečovat od základů.

Další složky:

  • vitamin C se významně podílí na obnově kolagenu, přispívá k udržení zdraví kůže, krevních cév, dásní, kostí a chrupavek, spolu se selenem chrání buňky před oxidativním stresem a tím i před jejich stárnutím
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky a spolu se selenem k udržení normálního stavu vlasů a nehtů

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 sáček denně po jídle. Obsah sáčku rozmíchejte ve 200 ml vody, intenzivně rozmíchejte a vypijte.


Složení

COLLAGEN HM – hydrolyzovaný mořský kolagen 4000 mg, biotin 50 µg (100 % RHP), vitamin C 80 mg (100 % RHP), zinek 10 mg (100 % RHP), selen 55 µg (100 % RHP) v jednom sáčku. RHP - referenční hodnota příjmu.

COLLAGEN HM – hydrolyzovaný mořský rybí kolagen, kyselina – kyselina citronová, přírodní aroma, kyselina L-askorbová, přírodní aroma, barvivo – koncentrát z červené řepy, citrát zinečnatý, seleničitan sodný, protispékavá látka – talek, sladidla – sukralóza, citróza (neohesperidin DC), D-biotin.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Není určeno pro děti do 12 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.