Kosmetika

HAAN Wild Orchid krém na ruce 50 ml

Značka: HAAN

Krém na ruce HAAN Wild Orchid dokonale hydratuje a chrání ruce před nežádoucími vnějšími vlivy. Dodává jim svěží a pěstěný vzhled. S exotickou vůní.

259
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Wild Orchid krém na ruce 50 ml

50154567

Úvod

Krém na ruce HAAN Wild Orchid dokonale hydratuje a chrání ruce před nežádoucími vnějšími vlivy. Dodává jim svěží a pěstěný vzhled. Obsahuje prebiotický komplex s inulinem, který posiluje hydrolipidovou vrstvu pokožky a zabraňuje jejímu vysychání. Krém se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Ve sladké vůni Wild Orchid se mísí tóny divokých orchidejí s bílým santalovníkem a vanilkou. Obsahuje 97 % přírodních ingrediencí. Tubu lze opakovatelně plnit. Velikost přesně do kapsy. Ideální na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • 97 % ingrediencí přírodního původu
  • zvláčňující receptura s prebiotickým komplexem
  • praktický dávkovač pro snazší aplikaci
  • krém je možné opakovaně doplňovat
  • exotická vůně

Použití

Jak doplňovat tubu krému: Vytáhněte zátku náplně krému na ruce a odřízněte její horní část. Opatrně jej naplňte přípravkem, který je k dispozici v náplni. Opřete sáček do otvoru krému na ruce. Naplňte lahvičku krémem na ruce. Nasaďte uzávěr zpět na lahvičku krému na ruce. Ujistěte se, že je uzávěr správně nasazen a krém na ruce je řádně uzavřen. Náplň zazátkujte a uschovejte ji pro příště.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.