Kosmetika

HAAN Forest Grace deodorant s prebiotiky 40 ml

Značka: HAAN

Deodorant s prebiotiky HAAN Forest Grace eliminuje nepříjemný zápach, ale zároveň nebrání procesu pocení, z těla se tak mohou odplavovat toxiny. Se svěží vůní.

195
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Forest Grace deodorant s prebiotiky 40 ml

50154565

Úvod

Deodorant s prebiotiky HAAN Forest Grace eliminuje nepříjemný zápach, ale zároveň nebrání procesu pocení, z těla se tak mohou odplavovat toxiny. Obsahuje prebiotický komplex, který udržuje mikrobiom pokožky v rovnováze. Vyhovuje i citlivé pokožce. Deodorant obsahuje celkem 94 % látek přírodního původu, mezi které například patří olej ze šalvěje nebo xylitol. Ve svěží vůni Forest Grace se mísí tóny svěžích palmových listů, zeleného pepře a ranní rosy. Bez hliníku.

Hlavní vlastnosti:

  • s prebiotiky, pro citlivou pleť
  • 24hodinová ochrana před odérem
  • 94 % látek přírodního původu
  • tubu lze opakovaně doplňovat
  • veganské složení

Složení

Prebiotický komplex – prebiotický inulin (rozpustná vláknina z kořenů čekanky) vyživuje prospěšné bakterie mikrobiomu. Komplex ze šalvějového oleje – aktivní složka s čisticími vlastnostmi. Snižuje interakci bakterií a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. Tapioka – přírodní alternativa hliníku, dodává sametově hebký pocit. Absorbuje vlhkost, aniž by zastavila pocení. Xylitol – sladidlo rostlinného původu se silným deodoračním účinkem. Zabraňuje ulpívání bakterií na pokožce.


Použití

Jak doplnit deodorant HAAN: Zavřete deodorant a utáhněte víčko. Oběma rukama zatlačte na uzávěr a tělo lahvičky, abyste je oddělili. Vypláchněte vnitřek nejdříve vodou a poté alkoholem. Odšroubujte uzávěr náhradní náplně. Doplňte tekutinu z náhradní náplně do deodorantu. Našroubujte zpět uzávěr na dávkovač. Nasaďte víčko na náhradní náplň a schovejte pro příště.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.